50 ODTENKOV NEUGODJA: Snemanje seksi scen ni bilo niti najmanj seksi (VIDEO)

Valentinovo je pred vrati in v kinodvorane je že prišel najbolj seksi in romantičen film te zime – 50 odtenkov svobode. Zadnji del trilogije v količini erotičnih prizorov ne zaostaja za svojima predhodnikoma. A glavna igralca, Dakota Johnson in Jamie Dornan, komaj čakata, da se poslovita od svojih vlog. Snemanje vročih scen ju ni niti najmanj zabavalo.

Dakota Johnson in Jamie Dornan

Vroče erotične scene so kot magnet za gledalce, a izredno neprijetna naloga za glavna filmska igralca. Čeprav je seks v filmu zaigran, sta morala biti 28-letna Dakota Johnson in 35-letni Jamie Dornan med snemanjem popolnoma gola – z izjemo zaščite za intimne dele, piše portal 100posto.hr.

Jamiejev penis je ščitila 'nekakšna vrečka'. "Na izbiro so mi dali več vrečk, izbral sem tisto, ki se mi je zdela najprimernejša. Mislim sem, da so vrečke popolnoma nove, a potem opazil, da je na izbrani vrečki pisalo 'zapornik št. 3'. Nisem si niti upal vprašati, kdo je jo nosil pred mano," je v smehu povedal igralec.

Tudi Dakota je uporabljala zaščito za intimne predele, ki pa ni bila niti najmanj prijetna. "Nosila sem tangice, ki se samo zalepijo na kožo. Ne gre za pravo lepilo, čeprav sem ga zaradi pogostega odpadanja zaščite nato potrebovala. Ni me bolelo, ampak ni bilo ne glamurozno ne seksi. V bistvu je bilo precej bizarno," je pojasnila glavna igralka.

Kot še piše portal, sta Dakota in Jamie med snamanji postala dobra prijatelja, zato jima pri kočljivih prizorih ni bilo neprijetno.

Deli novico:

pepi |  14 .02. 2018 ob  10: 10
-1
dolgočasna trilogija, izumljanje tople vode
zapuščena |  14 .02. 2018 ob  09: 44
Delo pač...verjetno sta ga opravila profesionalno...bo treba film pogledati ...vsaj jaz, ki sem že malo pozabila...
A ja |  13 .02. 2018 ob  17: 55
Kaj plača tudi ni seksi?