BI RADI OBOGATELI? Upoštevajte te nasvete, ko boste vplačevali loto

Če si želite izboljšati svoje finančno stanje, bodite pozorni, v kakšno denarnico dajete denar in kakšno barvo oblačil imate na sebi.

Rdeča barva je poznana po tem, da privlači bogastvo in zelo hitro nevtralizira negativno energijo. Kitajci se držijo pravila, da imajo denar pospravljen v denarnici rdeče barve, ker po fengshui-ju ta barva privlači več denarja v življenje in zagotavlja blaginjo. Zato loto listek ali srečko vedno nosite v rdeči denarnici, ko greste vplačat, pa naredite še korak naprej in imejte na sebi tudi kakšno oblačilo v omenjeni barvi.

Če loto listek izpolnjujete med štirimi stenami, naj bodo okoli vas tudi elementi, ki privlačijo denar. Po fengshui-ju so to dekoracije v neizbežni rdeči barvi, zeleni ali vijoličasti, ki tudi zagotavljata denar. A obstajajo tudi izjeme, v kolikor vam omenjene barve niso všeč. V tem primeru njihova moč ne bo privabljala denarja. Fengshui se ne ozira samo na razporeditev predmetov v prostoru, ampak morajo biti v harmoničnem ravnovesju z vami in prostorom, v katerem ste.

Kitajci tudi verjamejo, da je na cesti najden kovanec še posebej vreden. Treba ga je dati v (rdečo) denarnico in ga hraniti cel dan, da vas bo spremljala sreča. Njihov običaj je, da srečne kovance podarjajo na porokah ali za novo leto.

Zadnja, a ne najmanj pomembna stvar za privabljanje bogastva, pa je, da se doma znebite starih stvari, da bodo lahko nove prevzele to mesto.

Deli novico:

Izolan |  15 .01. 2018 ob  08: 04
Gdaj bo clovek dojel da milijon evrov je tudi milion problemov!!
Loto Slovenija |  15 .01. 2018 ob  02: 59
Kako se je končala goljufija slovenske loterije ko so ene 2 tedna nazaj dvakrat objavili različne rezultate na strani oz. nekaj spreminjali in popravljali?
Ojoj |  14 .01. 2018 ob  21: 42
Zdaj vem zakaj JJ nikoli ne bo bogat......ni rdeč!!! :)
A Kučan se kopa v denarju, je že nekaj na tem fengshui...
Buh pomagej |  14 .01. 2018 ob  16: 44
Velik dnar je tam. Nekako se je treba dokopat do njega. Kakšen dovtip ne bi škodil. Kdo ima vse to čez? Diabolik je nizko padel.