GROZLJIV ZLOČIN V VRTCU: Varuška zabodla tri dojenčke

Kronika

Uslužbenka vrtca v New Yorku, ki naj bi obratoval brez ustreznih dovoljenj, je danes z nožem zabodla tri dojenčke in dve odrasli osebi, je sporočila tamkajšnja policija. Dojenčki so bili stari od treh dni do enega meseca. Motiv za zločin za zdaj ni znan.

Policija je 52-letno varuško v vrtcu v newyorškem predelu Queens aretirala. Tragični dogodek se je zgodil nekaj pred 4. uro zjutraj po krajevnem času, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Policisti so na prizorišču našli dva noža. Ranjene dojenčke in odrasli osebi so v kritičnem, a stabilnem stanju prepeljali v bolnišnico. Gre za uslužbenko vrtca, ki jo je osumljenka večkrat zabodla v trup, ter očeta enega od dojenčkov, ki je bil zaboden v nogo.

Po navedbah policije je bilo v vrtcu v času napada devet dojenčkov in nekaj staršev. Osumljenko so našli v kleti vrtca z ureznino na zapestju, ki si jo je zadala sama.

Tiskovni predstavnik policije je sprva za AFP povedal, da naj bi vrtec, ki so ga obiskovali pripadniki azijske skupnosti, obratoval nezakonito, nato pa so sporočili, da status vrtca ni jasen. Deloval naj bi več let, saj je policija leta 2011 prejela prijavo sosedov zaradi hrupa.

Deli novico:

HOČEMO AMERIKO |  22 .09. 2018 ob  12: 49
UUuu Amerika... evo vam je... Amerika se utaplja se v dolgovih... nova recesija prihaja..dobro se pripravite na kolaps gospodarstva...
Amerika svetovni vzor... |  22 .09. 2018 ob  12: 41
-1
Ja, resnica je, da veliko mamic v Ameriki ne more do porodniškega dopusta, ker bi izgubile službo. V vrtcih, zlasti ilegalnih, se tako znajdejo dojenčki že takoj po rojstvu. Amerika in njena demokracija!
Aa |  22 .09. 2018 ob  08: 09
Kakšen vrtec pa je to da imajo dojenčke od 3 dni starosti
Aa |  22 .09. 2018 ob  08: 08
Kakšen vrtec pa je to da imajo dojenčke od 3 dni starostiwtf
Justino |  22 .09. 2018 ob  04: 11
Žensko obsoditi z obešanjem !