INCIDENT NA ZABAVI PO PODELITVI OSKARJEV: Igralka skoraj ostala brez kipca

Film

V Los Angelesu bo danes pred sodnika stopil 47-letni Terry Bryant, ki je v ponedeljek zjutraj na zabavi po podelitvi nagrad ameriške filmske akademije ukradel oskarja igralki Frances McDormand. Bryant ostaja v zaporu, dokler ne plača varščine 20.000 dolarjev. Zaradi "velike tatvine" mu grozijo tri leta zapora.

Frances McDormand je dobila oskarja za glavno žensko vlogo v filmu Trije plakati pred mestom.

Policija je nepridiprava, ki je bil na zabavi s povabilom, ujela in aretirala z bliskovito hitrostjo, vendar po zaslugi paparaca, ki Bryanta ni prepoznal kot dobitnika oskarja in ga je vprašal, kaj se dogaja, tat pa je kipec zaradi tega takoj vrnil brez upiranja. Pozlačeni kipec je izmaknil na guvernerjevem plesu po podelitvi oskarjev, ki ga je hitro zapustil, vendar se je ustavil pred izhodom iz zgradbe, kjer se je nastavljal paparacom in radovednežem.

"Poglej mala. Moja ekipa je to dobila nocoj. To je moje. Kdo mi bo čestital? Ne morem verjeti, da sem tole dobil," je navdušeno razlagal, poljubljal kipec in se veselil. Nato se je hotel na hitro umakniti, vendar mu je eden od paparacov sledil in se soočil z njim. Prišli so varnostniki in ga pridržali, nato pa še policija, ki ga je odpeljala na hladno.

Deli novico:

egon |  07 .03. 2018 ob  12: 39
ja zelo pomembno. ande u rt...