IZGLEDATE STAREJŠE? Tako si dodatna leta 'nakopljete' same …

Trendi

Pogosto slišite, da ste videti starejše, kot ste v resnici? Morda si dodatna leta 'nakopljete' same. Preberite, kaj počnete narobe …

Uporabljate napačen modrček

Verjele ali ne, modrček vas lahko optično poviša, stanjša ali pomladi. Učinek je lahko seveda tudi ravno obraten. Napačna številka modrčka vpliva na držo, sedenje in počutje. Redko kateri ženski je udobno ves dan prebiti v preozkem, premajhnem ali prevelikem modrčku, Reader's Digest povzema portal 24sata.

Radi imate velike kose nakita

Čeprav lahko velik kos nakita, na primer veliki uhani ali ogrlica, ustvari bohemski stil, lahko istočasno izgleda preveč starinsko. Če želite ustvariti mladostne vibracije, raje posezite po enostavnih, tankih zapestnicah ali verižicah.

Vedno ste v koraku s trendi

Raje, kot da slepo sledite modni trendom, pomislite, ali vam je kos oblačila, ki ga nameravate kupiti, sploh všeč, kako vam v resnici pristoji in s čim iz svoje omare ga lahko kombinirate. Če boste na vprašanja odgovorili negativno, nakup raje izpustite.

Vaša najljubša barva je črna

Črna barva, ta večni klasik, vas naredi optično bolj vitke, a hkrati resne in zatežene. Raje posezite po živahnejših barvah, ali pa črni vsaj dodajte vpadajoče kose nakita oziroma jo kombinirajte s toplimi in svetlimi barvami.

Nosite prenizke pete

Čevlji z visoko peto poskrbijo za lepšo držo, hkrati pa žensko naredijo bolj ženstveno in seksi, piše portal. Bolj bo vaše obuvalo izgledalo udobno, bolj vas bo postaralo ne glede na to, v kaj ste oblečeni.

Obožujete cvetlični vzorec

Cvetlični vzorec je lahko velik spodrsljaj ali pa zadetek v črno. Če je vzorec dolgočasen, bled ali nevtralen, ga raje pustite v omari. Raje poizkusite z geometrijskimi vzorci in črtami svetlih tonov.

Klasični okvir za očala

Pravi okvir in dobra stekla so lahko okras sam zase, zato svobodno eksperimentirajte z različnimi oblikami in dizajni očal. Klasični in starinski okvirji pristojijo le redkim.

Deli novico:

zapuščena |  03 .02. 2018 ob  06: 28
..in , če se bomo držale vsega tega, bodo šla leta nazaj ?
MILF |  28 .01. 2018 ob  13: 36
So what, gube so tud sexy.