IZZIV: S tem napitkom do manjšega trebuha

Zdravje

Pred nami je pomlad in toplejši meseci, ko se veliko ljudi po bolj zaspani zimi loti bolj redne vadbe in diet. Če sodite mednje in bi radi zmanjšali obloge okoli trebuha v kratkem času – potrebujete le tri živila.

Česen, limonin sok in oljčno olje so trojica, ki v pravih odmerkih tvorijo čarobno kombinacijo za eliminacijo viška maščobnih oblog okoli trebuha in izločanje strupov iz telesa, piše Cosmopolitan. Gre za dobro poznan razstrupljevalni napitek, ki prinaša tudi številne druge dobrobiti.

Dokazano je namreč, da omenjeni napitek uravnava sladkor v krvi, izboljšuje krvno sliko, regulira slab holesterol in dviguje nivo dobrega holesterola. Sama kombinacija limone in česna pa je dodatno močno orožje proti raku, toksinom in garancija za boljši imunski sistem.

Potrebujete le limono, tri stroke česna, tri kapljice oljčnega olja in kozarec tople vode.

Česen narežete in ga dodate v kozarec vode, skupaj z limoninim sokom in oljčnim oljem. Pustite stati okoli 20 minut, premešajte in precedite. Po želji lahko napitek sladkate z žličko medu ali javorjevim sirupom. Bi poskusili?

Deli novico:

Pirro |  18 .03. 2018 ob  11: 12
Nemogoče je maščobo v telesu izgubljati lokalno! V tistem delu telesa, kjer se maščoba največ nabira, v tistem delu se tudi najtežje topi.
kozarec |  18 .03. 2018 ob  10: 02
pripravljenega napitka je za 1 x ali se jemlje po vsak dan po eno žličko?
olje |  17 .03. 2018 ob  16: 19
je olivno
Recept |  17 .03. 2018 ob  16: 17
je super, kar pa ne velja za prevod. Med namesto oljčnega olja bi bilo pravilno, razen če niste to nalašč spremenili. Oljčno olje je namreč tudi primerno.