KAJ POMENI BARVA EMOTIKON SRCA? Naučite se jih pravilno uporabljati

Vsak uporabnik Facebooka in Instragrama uporablja emotikone pri svojem izražanju. Ne vedo pa vsi uporabniki, kaj posamezno emotikon srce pomeni. Vsaka barva ima svoj pomen.

Z emotikonom modro srce izrazimo večje število občutkov in interesov, piše portal Mama Mia. Z njim pokažemo, da podpiramo avtiste, izražamo ljubezen do vodnih športov in ljubezen do moštev v modrih dresih. Emotikon zeleno srce se največ uporablja ob prazniku piva Sv. Patrik, pogosto ga vidimo pri objavah o zdravi prehrani in zaščiti okolja. Največ ga uporabljajo vegani.

Emotikon vijolično srce predstavlja elegantno srce, ki ga pogosto uporabljajo ljudje, ki želijo pokazati svoje glamurozno življenje, z njim pa tudi svoja oblačila. Emotikon roza srce z zvezdicami se povezuje z uporabniki Instagrama, ki želijo pritegniti čim več sledilcev.

Emotikon tri srca v enem se povezuje z objavami povezanimi s sprejemanjem svojega telesa in zunanjega videza. Emotikon srce na kuverti koristijo ljudje, ki pričakujejo pošiljko ali so nekaj kupili preko spleta. Najpogosteje uporabljen emotikon rdeče srce je izraz prave ljubezni in nima nobenih skritih znakov.  

Deli novico:

Ma ki |  20 .10. 2018 ob  21: 51
zguba cajta