KAKO PREPOZNATI LAŽNI ŽENSKI ORGAZEM: To je edini način

Erotika

Nihče nima rad pretvarjanja, še posebej ne v postelji. Po rezultatih raziskave 70 odstotkov žensk orgazem doživi pri vsakem petem spolnem odnosu. Ga torej vmes hlinijo? Razkrivamo, kako prepoznati pravi orgazem in kako igranje.

Večina se bo strinjala, da je igranje orgazma neumnost, ki ne koristi nikomur. Partner ne bo vedel, da niste "zadovoljene", hkrati pa hlinjenje orgazma zmanjšuje možnosti, da ga boste naslednjič res doživele. Medtem ko 30 odstotkov žensk nima težav z doživljanjem vrhunca, ga ostalih 70 odstotkov doživlja veliko redkeje: približno na vsak peti spolni odnos. 15 odstotkov žensk pa orgazma ni doživelo še nikoli ali le enkrat do dvakrat v življenju, piše portal 24sata.

Raziskave so pokazale, da je preko 90 odstotkov žensk že zaigralo orgazem. Najpogosteje zato, da ne bi prizadele partnerjevih čustev. Morda je ravno zato 20 odstotkov moških prepričanih, da so tako dobri ljubimci, da njihove spolne partnerke v postelji nikoli ne igrajo in da je nemogoče, da jih oni ne bi zadovoljili.

Kako prepoznati pravi orgazem?

Najbolj zanesljivi znaki orgazma so krčenje mišic, najpogosteje vaginalnih, kar ustvari občutek, kot bi se vagina zožala. Pojavijo se lahko tudi krči v nogah, piše portal. Med vzburjenjem postane dihanje bolj plitko, vzdihi pa glasnejši. A ko bo nastopil orgazem, bo ženska večinoma obnemela. Veliki večini žensk po orgazmu zaradi navala hormonov pordeči del prsi, kjer je koža najbolj tanka.

Seveda pa hlinjenje orgazma ne pomeni, da ženska v postelji ni uživala. Raziskave namreč pravijo, da se pri ženskah velika večina vzburjenja odvije v možganih, ki so tudi najbolj zaslužni za dosego vrhunca.

Deli novico:

zapuščena |  14 .04. 2018 ob  07: 52
@Razpuščena, se močno strinjam s tabo...le ISKRENOST med partnerjema je bolj švoh pri teh, ki hlinijo orgazem...Verjetno gre le za posteljno telovadbo, ne pa za pravo LJUBLJENJE...
Razpuščena |  13 .04. 2018 ob  07: 38
@zapuščena, zato ker si nekater ženske ne vzamejo kar bi si morale.
zapuščena |  12 .04. 2018 ob  13: 58
V ćem je štos..ali ga doživiš ali ne..zakaj bi hlinile ?
bizgec |  12 .04. 2018 ob  12: 14
Meni pa po orgazmu usahne čisto nekaj drugega.
pozabili ste |  12 .04. 2018 ob  10: 24
tudi nabrekle bradavice po orgazmu usahnejo ...