KDO BI SI ŽELEL TAKŠNE POMOČI? Pacient padel iz reševalnega vozila, umrl pod kolesi tovornjaka

Kronika

V Srbiji se je pripetila nekoliko neobičajna nesreča. Pacient je med vožnjo padel iz reševalnega vozila, nato pa je na cesti čez njega zapeljal tovornjak. 

56-letni Goran Mitić iz Srbije je pred mesecem in pol doživel možgansko kap, zaradi česar se je zdravil v bolnišnici v mestu Vranje. Zadnji petek v decembru so ga z reševalnim vozilom odpeljali na dodatne preiskave v Niš, med potjo pa se je zgodila nenavadna nesreča.

Po pričevanju očividca je voznik rešilca prehiteval po polni črti, ko je nasproti zagledal vozilo, je, da bi se izognil trku, zavil nazaj na svoj pas, pri tem pa trčil v tovornjak. Zaradi silnega udarca je 56-letni pacient padel iz rešilca, čezenj pa je zapeljal tovornjak. Mitić naj bi preminil na kraju nesreče, ena izmed medicinskih sester, ki ga je spremljala, pa je lažje poškodovana, piše Index.hr.

Kraj nesreče

Tik za grozljivo nesrečo se je na kraj dogodka pripeljal tudi sin pokojnega, ki je očeta na preiskave spremljal v osebnem avtomobilu. "Moj oče je ostal brez polovice lobanje, bil je ves polomljen. To je grozno, nikomur ne privoščim, da doživi kaj takega. Tega prizora ne bom nikoli pozabil," je za Blic povedal Nemanja Mitić.

39-letni voznik reševalnega vozila se nahaja v 30-dnevnem priporu. Družina pokojnika pa že grozi s tožbami.

Deli novico:

pa kaj je tukaj kaj boljše... |  10 .01. 2018 ob  15: 46
pride rešilec tilulilu in kam odpelje obolelega ali poškodovanca? naravnost v SBI !.......................