LEVICA BI SE ŠE POGOVARJALA: Imenovanje Črnčeca nesprejemljivo, podpisa ne bo niti prihodnji teden

Slovenija

Do podpisa parafiranega sporazuma o sodelovanju Levice z vladnim peterčkom prihodnji teden ne bo prišlo, se bodo pa pogovori nadaljevali, je po današnjem srečanju s premierjem Marjanom Šarcem povedal koordinator Levice Luka Mesec. Največ so po njegovih besedah danes govorili o imenovanju Damirja Črnčeca v KPV, ki za Levico ostaja nesprejemljiv.

Na današnjem srečanju v poslanski skupini Levica, ki ga je Šarec zapustil brez izjav, so se po Mesčevih besedah pogovarjali tudi o nezadovoljstvu Levice z izvajanjem sporazuma o sodelovanju ter o tem, "kako naprej, če nas sploh še želijo".

Najbolj pa so se posvetili imenovanju Črnčeca za državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade (KPV). Ta za Levico ostaja nesprejemljiv, Šarec pa je po Mesčevih besedah povedal, da od njegovega imenovanja ne odstopa.

"Za podporo Šarcu za mandatarja smo se odločili zato, da na oblast ne bi prišla politika sovraštva in hujskaštva. Ta politika pa pri nas ni omejena zgolj na SDS, ampak jo utelešajo tudi ljudje kot je Črnčec," je povedal Mesec. Na vprašanje, ali je možno zgladiti nesporazume, pa je odgovoril, da je poteza s Črnčecem gotovo postavila pod vprašaj sodelovanje Levice z vladnim peterčkom. "Zato nadaljujemo pogovore, da bomo videli, ali je možno zaupanje vzpostaviti," je pojasnil.

Prav zaradi Črnčeca in zaradi nezadovoljstva Levice z izvajanjem parafiranega sporazuma se je zataknilo pri podpisu sporazuma, ki je bil sprva predviden za minuli torek.

Deli novico:

Me... |  22 .09. 2018 ob  06: 20
Zanima kaj nosi v nahrbtniku ta smukec Lukec.....
Eho |  21 .09. 2018 ob  22: 21
Vsak, ki je pripravljen delat, oziroma plačevat davke, ter sprejet Evropski način življenja v kateri koli skupnosti v Evropi, ki ji primanjkuje življa je dobrodošel. Za vse ostale, ki ne bi mogli sprejemati Evropskih kvalitet kot so sožitje med različnimi narodi itn... pa nima smisla, da ostanejo v krajih za katere jim ne igra srce in v katerih bi zaradi ne-sprejemanja drugačnosti trpeli.

Nemčija mora ostat Nemška, Slovenija mora ostat Slovenska, Afrika je lahko samo od Afričanov, Avstralija je lahko samo od Aboriginov, Amerika se tudi ve čigava je v resnici itn...

Predvsem pa bi morala Evropa nehat ropat dežele od koder bežijo tile nesrečniki.
@Eho | danes ob 15:29 |  21 .09. 2018 ob  21: 19
kje pa si to pobral? Ali je rasist vsak, ki se ne strinja z vdorom teh navadnih ekonomskih migrantov? Vsak cent, ki gre za njih in ki ni krit iz EU je cent manj za NAŠE, po možnosti otroke. Še enkrat, govorimo o EKONOMSKIH MIGRANTIH brez vseh delovnih in kulturnih navad, z izpranimi možgani z eno najbolj nasilnih religij ta hip. Seveda pa niso vsi taki, veliko pa ja.
Edino, kar je nesprejemljivo |  21 .09. 2018 ob  21: 17
je to izsiljevanje Levice.
Eho |  21 .09. 2018 ob  16: 01
-7
Vsi ti ljudje, ki ste jih izbrali vsa ta leta, razen Levice bi morali imeti že dvajset let nazaj prepoved približevanja državi. Edini in enkratni novi ljudje so v stranki Levica, ki pod nobenimi pogoji ne bo držala vreče ne desnim ne levim. Za katere vsi vemo, da si podajajo roke pod mizo.

In sedaj se končno najde nekdo po zelo dolgem času in nasploh prvi v zgodovini samostojne Domovine, ki vsem tem podmiznim relacijam ugovarja. In vi namesto, da smo vsi za Levico, vi še vedno podpirate tiste, ki jim že zelo dolgo in vsa ta leta nasprotujete, ker so vas vsakič vse razočarali.

No pasaran.

Eho |  21 .09. 2018 ob  15: 29
-12
Samo tako naprej Levica, vedno več nas je, ki te podpiramo. Črnčec ocenjuje ljudi po zunanjem videzu, kar je nesprejemljivo. Mračnjaki nimajo kaj iskati v Slovenski vladi.
Nestabilnost |  21 .09. 2018 ob  15: 13
Se je že začelo..
Pa kaj |  21 .09. 2018 ob  14: 34
14
bo ta pajac od Lukca,kar naprej izsiljeval vlado?Izgleda,da dokler ne dosežemo Venezuele.