MASAKER V GOSTINSKEM LOKALU: Zabodel 35-letnika, ta je utrpel hude poškodbe

Kronika

V sredo zvečer nekaj pred polnočjo je bila Policijska uprava (PU) Ljubljana obveščena o poskusu uboja v gostinskem lokalu na območju Zaloga v Ljubljani. V kriminalistični preiskavi so ugotovili, da je osumljenec z nožem zabodel znanca v zgornji del trupa. Kazenski sodnik je za osumljenca odredil hišni pripor, so sporočili iz PU Ljubljana.

Slika je simbolična.

Kot so še ugotovili v kriminalistični preiskavi, je 40-letni osumljenec med prepirom zabodel 35-letnega znanca. Žrtev je zbežala iz gostinskega lokala in poklicala na interventno številko policije. V dogodku je utrpel hude telesne poškodbe.

Policisti so na kraju osumljencu odvzeli prostost in ga skupaj s kazensko ovadbo po vseh zbranih obvestilih in dokazih, izročili preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil hišni pripor. Osumljeni je bil že obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja in tudi sodno kaznovan, so še zapisali na PU Ljubljana.

Deli novico:

RALE |  08 .10. 2018 ob  16: 49
Preiskovalna sodnica že ve. Kakšen masaker neki. Klient dobrega odvetnika je v trenutku bistveno zmanjšane ali celo omejene prištevnosti samo malo daljšim rezilom noža špiknil svojega pivskega tovariša malo pod rebrom brez kakršnegakoli namena da bi mu povzročil škodo. JLZ. Žal je tako, v naši S-PRAVNI državi.