NAJEDLA SE JE ZAREČENEGA KRUHA: Trdila, da veganstvo zdravi raka in homoseksualnost (VIDEO)

Zdravje

Mari Lopez je na kanalu YouTube zaslovela z videoposnetki, v katerih na dolgo in široko zagovarja veganstvo. Po njenem naj bi 'zdravilo' raka in homoseksualnost. A je na lastni koži preizkusila rek, da se zarečenega kruha največ poje. Umrla je zaradi ... raka.

Mari Lopez 

Mari Lopez je svetovnemu spletu poznana iz tandema z nečakinjo Liz Johnson. Na njunem kanalu na YouTubeu razvijata vegansko zgodbo. Mari, ki je umrla konec decembra, je trdila, da jo je veganstvo ozdravilo raka in homoseksualnosti. Ko je iz svoje diete odstranila izdelke živalskega izvora in pila poseben veganski napitek, naj bi čudežno ozdravela, in to le v 90 dneh, piše The Sun. Zaradi veganske prehrane naj bi tudi opustila življenje v grehu - prenehala je biti lezbijka. 

A je Mari lanskega decembra kljub temu umrla, in to ravno za rakom. Bolezen se ji je razširila na pljuča, jetra in kri. Nečakinja je prepričana, da se je rak vrnil, potem ko je Mari sestra, torej Lizina mati, pričela hraniti z mesom. Poleg tega ji je hrano segrevala in celo kuhala v mikrovalovni pečici, čemur je Mari sicer izrecno nasprotovala.

Liz Johnson in Mari Lopez 

Nečakinja, ki nadaljuje z veganskim blogom, je še vedno prepričana, da njena teta ne bi umrla, če bi se le striktno držala veganstva. Verjame, da lahko njeni videi še vedno pomagajo rakavim bolnikom.

Deli novico: