NIČ VEČ 'DISKRIMINACIJE': Harmony bo dobila moško verzijo

Seks lutke so običajno ženskega spola, a že kmalu bi lahko dobili tudi lutke v moški verziji. Že letos naj bi prišli v prodajo moški seks roboti z bioničnimi penisi, boljšimi od vibratorjev.

V družbi Realbotix – ta je tržišču že ponudila lutko Harmony z realistično robotsko glavo, ki se lahko pogovarja s svojim lastnikom – načrtujejo, dabodo letos na trg dali tudi moško verzijo, je za Daily Star Online povedal izvršni direktor družbe Matt McMullen.

Glava, ki vsebuje platformo z žensko osebnostjo, stane okoli 12.500 evrov, v podjetju pa delajo še na moški različici, piše Mirror. Prilagoditi morajo namreč tako glas kot dodati moške lastnosti osebnosti.

McMullen je pred tem napovedal, da hočejo ustvariti seks robota z bioničnim penisom, ki bo boljši od vsakega vibratorja. Uporabniki naj bi pri tem lutko 'le vključili in jo uporabljali tako dolgo, kot bodo želeli'.

Glede dolžine penisa je McMullen dejal, da je "le nebo meja'"

Za robote naj bi se zanimala oba spola. Na obtožbe, da so s Harmony iz žensk napravili objekt, pa McMullen odgovarja, da ne gre le za seks igračko. Veliko žensk bi kupilo moško verzijo, tudi za "družabnika, s katerim bi se pogovarjale".

Deli novico:

Cuckold |  10 .01. 2018 ob  07: 19
Zakaj pa so kot albanci? Za ženske se ve, kaj sanjajo. Black stallion. Posameznice bi kupile po 2 ali 3 naenkrat
zapuščena |  09 .01. 2018 ob  22: 59
Bo treba najti dodatno delo...verjetno bo moška različica še dražja od že obstoječe ženske...
Verz |  09 .01. 2018 ob  21: 19
Mislim, da bo to verzijo kupilo več moških kot žensk.