NOVE OBTOŽBE: Še en slavni igralec na seznamu nadlegovalcev

Svet

Televizija CNN poroča, da 80-letni filmski igralec Morgan Freeman redno spolno nadleguje ženske okoli sebe, kar je za CNN priznalo osem domnevnih žrtev takšnega obnašanja in osem prič. Freeman poročanja televizije ne komentira.

Televizija CNN je začela preiskavo pred dobrim letom dni, ko je Freeman na enem od skupinskih intervjujev z novinarji noseči poročevalki CNN Chloe Melas povedal, da je "zelo zrela", in dodal, da si želi, da bi bil poleg, kar je posneto na kameri. Melasova je potem začela preiskavo in odkrila več žensk, ki so doživele podobno.

Produkcijska asistentka na snemanju filma Upokojitev v stilu leta 2015 je povedala, da jo je Freeman nenehno otipaval, komentiral njeno oblačenje, jo masiral in ji skušal dvigniti krilo. Z dviganjem krila je prenehal šele, ko mu je soigralec Alan Arkin dejal, naj neha in se primerno obnaša. V filmu je igral tudi Michael Cain, ki tako kot Arkin nima komentarja.

Podobno govorijo tudi druge ženske, ki so sodelovale s Freemanom in so se znašle po svoje. Okrog njega so se začele oblačiti v bolj ohlapna oblačila, ki niso poudarjala nobene telesne obline in potem je menda dal mir.

Morgan Freeman je leta 2004 dobil oskarja za stransko vlogo v filmu Punčka za milijon dolarjev, svet pa ga pozna tudi v odmevnih vlogah v filmih Kaznilnica odrešitve in Šofer gospodične Daisy.

Deli novico:

Solinar |  25 .05. 2018 ob  12: 08
Z ženskami smo moški vedno v težavah. Bolj kot rinemo v njih večje so.

yasuo |  25 .05. 2018 ob  10: 19
če bi nadlegoval moške pa bi od CNN dobil pohvalo
tudi Amerika je okužena s politično korektnostjo, z norimi levaki in norimi feministkami
Kaj lahko |  25 .05. 2018 ob  08: 10
Normalni ljudje začnemo z #idioticworldontherun?
To ne moreš verjet...sej lahko dandanes vsaka ki nima kej delat in bi rada na hitro zaslužla...ni jih malo....obtoži vsakega spolnega nadlegovanja. V bistvu to lahko naredi vsaka ki jo samo POGLEDAMO, ker smo to naredili brez njenega dovoljenja. Svet je zabredu globoko...upam da kmalu pride ledena doba, da počisti malo te ljudi....