OBOŽUJETE DELFINE IN MORSKE GLOBINE? Pri naših sosedih lahko dobite sanjsko delo in neprecenljive izkušnje (VIDEO)

Svet

Neprofitna hrvaška organizacija Plavi svijet Vis, ki se ukvarja z zaščito morskih organizmov in okolja, išče novega člana, ki bi pomagal pri vsakodnevnih aktivnostih raziskovanja delfinov in drugih večjih morskih živali.

Kot so zapisali, se bo izbrani kandidat ukvarjal s pridobivanjem podatkov o gibanju, vedenju in medsebojni interakciji opaženih skupin delfinov. Naučil se bo pravilno uporabljati opremo in plovilo ter sodeloval pri organizaciji javnih dogodkov izobraževalnega značaja.

Od bodočega kandidata pričakujejo prilagodljivost glede delovnega časa, še posebej v času raziskav, ki trajajo od začetka maja do sredine septembra in je takrat ekipa po cele dneve na morju.

Organizacija bo novemu sodelavcu plačala obvezne prispevke za zdravstveno in pokojninsko zavarovanje, hrvaški zavod za zaposlovanje pa bo poskrbel za nadomestilo v višini okoli 370 evrov.

Licenca B kategorije za upravljanje s plovilom ni obvezen pogoj za prijavo, vendar se pričakuje, da jo bo kandidat pridobil najkasneje dva meseca po podpisu pogodbe.

Pogoji za prijavo so zaključen študij biologije ali ekologije, dobro znanje angleškega jezika, vozniško dovoljenje in licenca kategorije B za upravljanje s čolnom. Kandidat mora znati plavati in ne sme imeti zdravstvenih problemov, ki bi mu onemogočili delo na plovilu.

Zaželeno je, da je kandidat že delal pri kakšni neprofitni organizaciji ali pa sodeloval pri morskih raziskavah. Poznavanje še kakšnega drugega jezika in izkušnje z upravljanjem čolna predstavljajo dodaten plus.

Rok za prijavo je 13. marec, zainteresirani pa lahko svoj življenjepis, motivacijsko pismo in priporočila najmanj dveh oseb pošljejo na elektronski naslov info@plavisvijet-vis.hr.

Deli novico: