OČISTITE DOM NEGATIVNE ENERGIJE: Uporabite teh sedem trikov

Negativno energijo lahko v stanovanje prinesejo ljudje, ki v njem živijo, občasni obiskovalci, ali pa so jo prinesli ljudje, ki so pred vami živeli tam. Lahko jo prinesete domov s kupljenimi stvarmi iz trgovine. Posebej bodite previdni, ko kupujete stvari iz druge roke.

Da imate doma negativno energijo, boste vedeli po tem, ko se boste začeli počutiti slabo vsakokrat, ko se boste vrnili domov. Pri očiščenju doma vam je lahko v pomoč teh sedem trikov.

Najprej pospravite časopise, umazana oblačila in stvari, ki jih hranite doma, a jih že nekaj let niste uporabili. Miza naj bo čista in urejena, umazano perilo mečite v za to namenjeno košaro in ga ne imejte razmetanega po celem stanovanju. Pomijte posodo, naj bo stanovanje čisto, posebej vhodna vrata, da bo pozitivna energija nemoteno vstopala.

Pomagajte si s soljo in rastlinami

Energija v prostoru se mora razpršiti. Če imate natrpano z vsem mogočim pohištvom, ga dobro premestite. Po preprogah potresite sol srednje debeline, tri do šest žlic, in počakajte eno uro, nato pa jo posesajte. Kristali imajo naravno zmožnost nevtraliziranja negativnih vibracij, piše portal Mysticalraven. V topli vodi stopite malce soli in z raztopino obrišite pohištvo ter vrata. Če čutite negativne energijo na dvorišču, tudi tam potresite sol.

Prinesite v stanovanje žive rastline, pa naj bo to rezano cvetje v vazah ali lončnice. Rastline, ki imajo ostre dele ali bodice, privlačijo negativno energijo. Izbirajte rastline zaobljenih oblik, ki bodo v domu ustvarile mehkobo in pozitivno vzdušje.

Ne okrašujte doma z uplenjenimi živalmi ali preprogami iz živalske kože. Ne hranite doma umetnega ali suhega cvetja, mask različnih plemen, v spalnici nikar ne imejte ogledala niti na hodniku. Na hodniku predvsem ne sme biti obrnjeno proti vhodnim vratom.

Na 'kritično' mesto postavite kozarec z mešanico

Za nevtralizacijo negativne energije vzemite kozarec, vanj dajte tretjino soli, tretjino alkoholnega kisa in tretjino vode. Postavite ga na mesto, kjer menite, da je negativna energija in pustite stati 24 ur. Nato preverite, ali se je voda v tem času spremenila. Če je nespremenjena, pomeni, da na tistem mestu ni negativne energije. Postopek ponovite še na drugih mestih.

Če so v vodi smeti ali veliko mehurčkov, je to znak težav z energijo. V takem primeru ponavljajte postopek, dokler ne bo voda v kozarcu takšna, kot je bila, ko ste jo tja postavili. Vodo vsakokrat zlijte v straniščno školjko in takoj potegnite vodo. Tudi na ta način se boste znebili negativnih vibracij.

Priporočljivo je tudi, da vzamete posušene liste žajblja, postavite jih na krožniček in zažgite. Ko se bo začelo dimiti, pojdite s krožničkom po celem stanovanju. Vsa okna naj bodo medtem odprta.

Deli novico:

spet jz |  28 .05. 2018 ob  00: 52
ahm. če bi bilo tako lahko odganjat to energijo bi bil svet mnogo lepši. sam kaj ko morjia skozi stoletja ne gre stran samo z malo soli in žajblom.
Geza |  27 .05. 2018 ob  10: 09
Biblija,Koran,Tora negativnost odrinejo daleč stran,pomaga pa tudi kakšna ikona ali slika Jezusa,Marije,....