ORALNA SEKS TURNEJA: Italijanka vrača uslugo vsem, ki so na referendumu obkrožili ne

Odklop

Italijanska manekenka, ki je vsem, ki so na decembrskem referendumu obkrožili 'ne', obljubila oralen seks, je zaključila prvi del svoje “Pompa” turneje.

Paola Saulino je na Instagram svojim sledilcem po prvem postanku na "The pompa Tour", ki se je začela v Rimu, sporočila, da je sicer nekoliko utrujena, vendar da je vse v redu.

Nekateri sicer dvomijo v resničnost njenih navedb, vendar ji je eden od vidno zadovoljnih 'prejemnikov' na socialnem omrežju stopil v bran in napisal: "Vse je res! Seveda si nihče ne želi objavljati teh fotografij na internetu, poleg tega je tudi prepovedano." Ob tem ni razkril niti drugih podrobnosti, kako poteka turneja/srečanje.

Pompa pomeni sicer črpalka, vendar ta izraz v italijanskem slengu uporabljajo tudi za oralni seks, ki ga je Paola obljubila volivcem, ki bodo na zadnjem referendumu obkrožili 'ne'.

Na decembrskem referendumu v Italiji je za ustavne reforme, ki jih je zagovarjal takratni premier Matteo Renzi, glasovalo 40,9 odstotka volivcev, proti pa jih je bilo 59,1 odstotka. Renzi je zaradi poraza odstopil.

Paola Saulino bo svojo turnejo nadaljevala tudi po drugih italijanskih mestih. 21. januarja se bo ustavila v Palermu. Na njej prodaja tudi reklamne artikle, kot so majice in lončki.

Deli novico:

pompino |  11 .01. 2017 ob  09: 34
jst tudi obkrožu ne....
. |  11 .01. 2017 ob  09: 14
Čimveč takih =)
muffa |  11 .01. 2017 ob  07: 34
dobra zamisel za slavo in zaslužek.