PAZITE, KAJ POČNETE PRED OTROKI: Hčerka z risbo popolnoma osramotila mamo (FOTO)

Da morate res paziti, kaj počnete pred svojimi otroki, je 39-letna mati okusila na svoji koži. Potem ko je z možem prišla na roditeljski sestanek, se je od sramu skoraj pogreznila v tla. Njena hči jo je na risbi prikazala v skrajno neprijetni situaciji …

Margaret Stevenson z družino

Margaret Stevenson s Škotske bi se od sramu najraje pogreznila v tla, potem ko ji je učiteljica na roditeljskem sestanku pokazala risbo 7-letne hčere. Deklica Lucie je na risbi prikazala mamo, ki bruha v postelji, pod njo pa zapisala: "V nedeljo je bila moja mama bolna. Pila je nagnusne sokove, zato je morala počivati."

"Bila sem strašansko ponižana," je po roditeljskem sestanku priznala Margaret in se spomnila narisanega dogodka: "Dobile smo se prijateljicami in očitno sem popila kakšen kozarec vina preveč. Naslednji dan sem zaradi slabosti preživela v postelji."

Deklica si je dogodek očitno dobro zapomnila in ga ob priložnosti narisala za domačno nalogo. "Moj mož se ni mogel nehati smejati, no, sedaj je smešno tudi meni," je priznala 39-letna mati, ki je dobila dobro lekcijo, da je potrebno paziti, kaj počnemo pred svojimi otroki.

Deli novico:

Kaj v tujini |  07 .04. 2018 ob  07: 35
sedemletnice že tako dobro pišejo? Uau.