PODROBNOSTI INCIDENTA V OBALNEM ZAVETIŠČU: Grozil s pištolo, ker je hotel videti psa

Kronika

O incidentu, do katerega je včeraj popoldne prišlo v obalnem zavetišču za živali, smo že poročali. Kot smo natančneje izvedeli, je bil groženj deležen tamkajšnji varnostnik.

Slika je simbolična.

Kot je znano, so iz obalnega zavetišča v Dvorih včeraj ob 15.14 poklicali koprske policiste in sporočili, da je pri njih grozil moški. Policisti so odšli na kraj in ugotovili, da sta se z avtomobilom pripeljala dva moška. Eden od njiju je verbalno grozil tamkajšnjemu zaposlenemu, med drugim naj bi dejal, da bo odšel v vozilo po pištolo.

Na Komunali Marjetica, ki upravlja z obalnim zavetiščem za živali, so povedali, da je bil groženj deležen varnostnik. "Oseba je hotela priti v stik s psom, vendar mu v tistem času to ni bilo omogočeno," so pojasnili v Marjetici. Kot so še povedali, moški ni grozil, da bo odpeljal psa, niti nobeden od obeh moških obiskovalcev ni lastnik psa, ki bi se trenutno nahajal v zavetišču.

Moška sta po incidentu kraj zapustila, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Deli novico:

To bo to |  25 .05. 2018 ob  09: 58
Zavetišče od vsega začetka ni tako lepo urejeno kot je zdaj in deluje tako kot mora. Prej je bilo pa kot pri ciganih.
Nevarnost!!! |  25 .05. 2018 ob  09: 30
To je tisti siv pitbul, una blond baba z mercedeseom, on, ta ki je grozil pa je njen partner... prav cakajo, da koga ustreli ta tip... nevaren je...
Justino |  24 .05. 2018 ob  17: 23
ta oseba ki grozi z orožjem je slabič.
Moira |  24 .05. 2018 ob  16: 15
Pa to zavetišče je katastrofa.Nepokošeno in polno klopov.Občina slabo vzdržuje.