POGREŠANO IŠČEJO GASILCI: Nazadnje je pešačila proti Predgrižam

Kronika

V Domu za starejše Bor v Črnem vrhu nad Idrijo pogrešajo 82-letna gospo, ki je v nedeljo zvečer odšla iz varovanega oddelka doma. Pogrešana je kratkih kostanjevih las, obuta v lažje gležnarje, oblečena pa v črne pajkice in bel lahek plišast pulover. Pokrivala ni imela, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Žensko so nazadnje videli v nedeljo okoli 17. ure, ko je pešačila s Črnega vrha proti Predgrižam. Z objavo fotografije in osebnih podatkov svojci niso soglašali.

Iskalne akcije so se udeležili gasilci PGD Črni vrh, PGD Godovič in PGD Hotedršica, novogoriški policisti ter vodniki reševalnih psov iz različnih enot. Iskanje so ob 4.30 začasno prekinili, vendar se je že kmalu spet nadaljevalo. Iskanju so se pridružili tolminski gorski reševalci in lovci, tako da je na terenu skupaj več kot 70 ljudi.

Vse, ki bi jo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, novogoriški policisti prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Deli novico: