POLICIJA IŠČE MOŠKEGA S HUDO POŠKODBO NA GENITALIJAH: Posiljevalcu je odgriznila penis

Kronika

Južnoafriška policija išče moškega z močno poškodovanim penisom. Posilil naj bi neko nosečnico, ta pa ga je nato močno ugriznila v organ in poškodovala, da bo zagotovo potreboval zdravniško pomoč.

Ženska je v spremstvu svojega petletnega otroka v ponedeljek štopala na cesti v severovzhodni pokrajini Mpumalanga, ko sta jo pobrala dva moška. A namesto da bi ji zgolj zagotovila prevoz, sta zapeljala s ceste in jo želela posiliti. Pri tem ji je eden tudi zagrozil z nožem.

"Eden od napadalcev jo je ob grožnji z nožem skušal nasilno posiliti vpričo njenega otroka," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila tamkajšnja policija. "Med dogajanjem pa je ženski uspelo posiljevalca močno ugrizniti v območju genitalij. Napadalec je nato zbežal proč," so še dodali v sporočilu za javnost.

Policija je zdaj obvestila lokalne klinike, naj bodo pozorni na moškega "s hudo telesno poškodbo na genitalijah". Penis naj bi bil močno poškodovan.

Policija v Južni Afriki vsak dan dobi prijavo okoli sto posilstev, dejansko število tovrstnih dejanj pa je najverjetneje še precej višje. Policija se sooča tudi s kritikami neustrezne preiskave prijav posilstev, pa tudi neustrezne obravnave žrtev posilstva.

Neučinkovito je tudi pravosodje

Številnih napadalcev niti kazensko ne preganjajo, obsodilne sodbe pa so izrečene v manj kot desetih odstotkih sojenj zaradi posilstva, še navaja AFP ob sklicevanju na podatke neodvisnih raziskav.

Deli novico:

Xxxx |  11 .01. 2018 ob  14: 34
Zatekel se je v ABITANTE.
zapuščena |  10 .01. 2018 ob  20: 35
Vse je mogoče...glede na naše nadstandardne zapore s fitnessi in milimi kaznimi...lahko tip prebegne kar k nam...UPAM, da tako hudo ne bo, a človeku se vse zgodi...