POTREBUJETE ENOSTAVNO IN HITRO DAVČNO BLAGAJNO? Rešitev, ki vas bo navdušila

Gospodarstvo

Kmalu bosta minili dve leti, odkar je v Sloveniji obvezna uporaba davčnih blagajn. Lahko ste samozaposleni, podjetje, zavod ali društvo, če poslujte z gotovino in ste dolžni voditi poslovne knjige in evidence ter izdati račun za dobavo blaga ali storitev, potem ste se že srečali z različnimi tipi davčnih blagajn. Če še niste našli najustreznejše ali pa se v podjetniške vode podajate na novo, vam predstavljamo spletno rešitev, ki jo ponuja portal S.P. Izračun. Bolj enostavno ne gre.

Davčna Blagajna, ki vam jo ponuja S.P. Izračun, deluje na vseh napravah (telefoni, tablice, PC, Apple itd.), aktivirate pa jo v petih minutah.

Poleg tega da omogoča davčno potrjevanje računov prek FURS-a, samodejno pripravi interni akt, izdela A4 format računa, ki so primerni za društva, oddajalce apartmajev, razne upravnike, fotografe, pa hotelirje, prodajalce na stojnicah, spletne trgovine.

Davčno blagajno aktivirate v treh korakih.

Gre za eno najenostavnejših in najhitrejših davčnih blagajn v A4 formatu, ki ima podporo za vse vrste računov – vključuje tudi e-račune ter PDF račune na enem mestu – tako da uporabniku ni potrebno skakati sem ter tja med programi ali napravami.

Najbolj pomembno pa je, da je paket cenovno ugoden, že od 4,08 evra mesečno.

Na portalu S.P. Izračun so pripravili odlične rešitve tako za samostojne podjetnike, freelancerje kot društva in doo-je. To potrjujejo tudi njihove zadovoljne stranke.

Deli novico: