PREISKAVA UMORA V TRSTU: Osumljenec je priletni nekdanji konjenik

Kronika

Kot smo že poročali, so tržaški policisti v torek našli truplo na Greti, v zgradbi za neprofitne gradnje Ater. Pokojnik je 44-letni Mauro Vazzana, policisti pa so pridržali 89-letnega Luciana Tarlaa, njegovega sostanovalca. Po zadnjih podatkih ostaja priletni osumljenec v priporu.

Vse kaže, da je 89-letnik z nožem večkrat zabodel 44-letnika medtem, ko je ta spal. Vbodne rane naj bi pokojnik imel v prsnem košu in grlu. Iz stanovanja se je pričel širiti neznosen vonj, saj naj bi osumljenec truplo prekril z oblekami, a vonja kljub temu ni mogel prikriti. Truplo je bilo najdeno teden dni po umoru.

Tržaški sodnik za prehodne preiskava je včeraj dopoldne odločil, da bo 89-letnik do nadaljnjega ostal v priporu. Kot poročajo italijanski mediji, je osumljenec za umor nekdanji konjenik, ki je dolga leta živel in tekmoval v Toskani, zadnje leto pa je prebival v Trstu. Možakar ves čas trdi, da je nedolžen in da se ničesar ne spominja.

Rale  |  20 .08. 2018 ob  10: 12
Ma pošljite jim naše policaje , bodo podelili kazni za napačno parkiranje in mrtvega kaznovali , ker ni plačal elektrike in najemnine.