PRETRESLJIVE FOTOGRAFIJE VČERAJŠNJE NESREČE: Voznika reševali iz zverižene pločevine (FOTO)

Kronika

Včeraj okoli 20.30 se je na cesti Podgrad - Kozina pred Markovščino zgodila hujša prometna nesreča. Osebno vozilo je zapeljalo s cestišča in trčilo v drevo. Po trku se je odbilo nazaj na cestišče, kjer je čelno trčilo z drugim osebnim vozilom. Gasilci so s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščenega voznika. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi, ena huje in ena lažje, piše na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Po prvih podatkih policije je 34-letnik iz okolice Kozine vozil osebni avto od Podgrada proti Kozini. Pred Markovščino je v blagem ovinku zapeljal izven ceste v drevo, od koder ga je odbilo na nasprotno smerno vozišče. V tem trenutku je po nasprotnem pasu z osebnim avtomobilom pripeljal 35-letni državljan Albanije in trčil vanj. 

V trčenju sta bila oba voznika telesno poškodovana, voznik, ki je vozil proti Kozini, pa je ostal ukleščen v zveriženi pločevini, so zapisali na spletni strani PGD Materija. Domačin se je v nesreči huje poškodoval.

Oba poškodovana so odpeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico. Zaradi nesreče je bila glavna cesta približno dve uri zaprta za ves promet.

Deli novico:

@nanka |  14 .05. 2018 ob  13: 29
kaj si hotel z napisanim insinuirat