PRI BILJAH HUDA DELOVNA NESREČA: Motorno žago je odbilo v glavo delavca

Kronika

Novogoriški policisti so zjutraj dobili obvestilo, da se je v občini Miren-Kostanjevica zgodila delovna nesreča.  Z motorno žago se je pri delu  poškodoval   55–letni  delavec  komunalnega  podjetja, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova  Gorica.

Fotografiji sta simbolični.

Delavec je po podatkih policije na območju križišča Križ Cijan pri naselju Bilje izvajal dela pri premestitvi vodovoda v delovni jami, v kateri je bil sam. Z motorno krožno žago (za beton) je rezal staro salonitno cev. Med rezanjem cevi mu je motorno žago odbilo v predel glave in ga huje poškodovalo, so sporočili policisti.

Poleg policistov so na kraju posredovali tudi reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so poškodovanemu delavcu nudili zdravniško pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Policija je poleg preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državnega tožilstva v Novi Gorici obvestila tudi pristojno delovno inšpekcijsko službo. Novogoriški policisti so tujo krivdo izključili in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še zapisali.

Deli novico:

jna vojnik |  12 .10. 2018 ob  20: 20
lahko me brišeš , ampak resnice ne boš nokdar izbrisal
jna vojnik |  12 .10. 2018 ob  20: 18
tako kot vedno , tuja krivda je izključena ,,,sam je kriv za poškodbe,------delodajalec ,,,rit posrana ,pa se skriva zadaj ,,,,,,,,,,,,,,,,, že mnogokrat videno
goričan |  12 .10. 2018 ob  17: 59
Vso srečo mu želim pri nadaljnem okrevanju!