PRIHAJA NOČ ČAROVNIC: To so nasveti za najbolj "strašljive" make-upe (FOTO in VIDEO)

Odklop

V sredo nas čaka Noč čarovnic ali predvečer vseh svetih, kakorkoli ga pač kdo imenuje. Za nekatere je to le praznik, uvožen čez lužo, drugi pa ta večer izkoristijo za zabavo. Gre za izvrstno priliko, ko se lahko vsaj za nekaj ur malo našemimo. Nekaj napotkov smo zbrali v videih in fotogaleriji.

Na spletu kar mrgoli prikazov, kako se preobraziti za Noč čarovnic. Najprej pa se moramo sami odločiti, kaj sploh bi radai ta večer postali.

Na izbiro so zombi, duh, čarovnica... Za nekatere like boste potrebovali več časa in pomoč prijatelja, za druge manj. Posebni make-upi, ki se uporabljajo za tako imenovani Halloween, mnogokrat vsebujejo "težke" sestavine, zato je morda bolje poseči po barvicah, ki jih že sicer uporabljamo za vsakodnevni make-up ali katere druge pripomočke, ki jih imamo doma.

Deli novico:

bošteran |  29 .10. 2018 ob  13: 20
Tudi najlslabša mizerja anti reklama za mizerno praznovanje zahodnega praznovanje kvazi nekih zombijev ,strahov pride prav temu mediju žalostno ne bom ponovil stavka iz prejšnjega zbrisanega komentarja pa lep pozdrav.
pepi |  29 .10. 2018 ob  08: 48
Mrš s tem ameriškim sranjem.