PRVI V EVROPI: Pri naših sosedih odprli hotel, ki se upravlja s telefonom (FOTO, VIDEO)

Tehnologija

V madžarski Budimpešti so odprli hotel, ki deluje prek spletne aplikacije. Gostje lahko prek mobilne aplikacije rezervirajo sobo, se prijavijo v hotel ter odklenejo svojo sobo. Z daljave lahko spremljajo, kdaj je bila njihova soba očiščena, nastavijo lahko tudi želeno temperaturo za čas povratka, navajajo na spletni strani hotela.

Gre za KViHotel s štirimi zvezdicami in 40 sobami, je poročala madžarska tiskovna agencija MTI. Celoten hotel je upravljan prek spletne aplikacije TMRW Hotels, ki jo je razvilo madžarsko podjetje.

"Vemo, kako pomemben je za naše goste čas. Zato smo zasnovali brezhibno hotelsko izkušnjo, kjer vam nikoli ne bo treba čakati na kar koli," so zapisali na spletni strani hotela.

Z aplikacijo je mogoče rezervirati sobo, se prijaviti in odjaviti, telefon z aplikacijo deluje tudi kot ključ, je poudaril ustanovitelj TMRW Csaba Kato. Dodatne možnosti so na primer nastavljanje temperature na daljavo ter uporaba aplikacije za naročanje zajtrka ali taksija. Aplikacijo so razvijali dve leti, nudijo pa tudi 24-urno podporo uporabnikom.

Ko bodo aplikacijo testirali v KViHotelu, jo bodo ponudili tudi drugim hotelirjem, razvili pa bodo tudi različice za apartmaje, pisarne in mladinske nastanitve, so še napovedali v TMRW.

Deli novico:

Karlo |  12 .03. 2018 ob  16: 22
Je še kje kakšna druga Budimpešta?
V sloveniji ne bomo nikoli "PRVI" v nobeni stvari |  12 .03. 2018 ob  12: 29
Smo zaplankani in politiki so polni samih sebe. Namesto da bi PRVI legalizirali TRAVO in pobirali davke, bomo to storili ko bo ze passè in bodo slovenski tursti vse ze zapravli v Italiji ali Hrvaski ki bodo legalizirale se pred nami.