RAZREŠEN MISTERIJ MLADENIČEVE SMRTI: Truplo pregledal patolog, spregovorili prijatelji

Kronika

Včeraj smo poročali o truplu, ki so ga hrvaški policisti našli v gozdu na področju Lokev v Gorskem kotarju. Potem, ko mladenič ni ustavil na opozorila policistov, se je s še tremi osebami v avtu zapeljal do gozda, avto zapustil in pobegnil peš. Članek si lahko preberete na tej povezavi. Za hrvaške medije so spregovorili tudi njegovi prijatelji.

Kot danes poročajo hrvaški mediji, so truplo 22-letnega Denisa Šnajderja pred tremi dnevi našli v gozdu. Kot so potrdili na reškem zavodu za sodno medicino, je bila smrt posledica podhladitve. Na truplu niso našli sledi poškodb. Prav tako naj bi mladenič ob najdbi bil brez čevljev, ki pa jih je lahko tudi izgubil po poti med begom.

Drama naj bi se začela v četrtek ob 23.30 na cestninski postaji pri Delnicah, kjer so Šnajderja poskušali zaustaviti policisti. Namesto, da bi ustavil, je odbrzel naprej. Na območju Lokev je ustavil avto in odšel peš v neznano. V avtu je pustil trojico potnikov.

Denis Šnajder

Kot so zatrdili sopotniki, naj bi Šnajder pobegnil, ker ni imel vozniškega dovoljenja in ga je bilo strah policistov, ki so jih poskušali zaustaviti, ko so se vračali domov v Brod na Kolpi.

Policisti iz Delnic so večkrat pregledali teren, vendar 22-letnika niso našli. Naslednjega dne, ker se ni vrnil domov, je z iskalno akcijo začela tudi njegova družina. Specialna enota policistov je mladeničevo truplo našla v soboto na težko dostopnem gozdnem terenu. Odstranjevanje trupla je zato trajalo več ur. Šnajder naj bi bil policistom poznan že iz preteklosti.

Deli novico:

Samsvoj |  14 .02. 2018 ob  18: 14
Zanimivo da ga niso našli,ampak čudi me kje so imeli oči saj po snegu se točno vidi kam je bežal,drugače sožalje družini,najbolj pa noli to da je pustil za sabo tudi 2 mesečnega otroka r.i.p
Ivo |  13 .02. 2018 ob  12: 21
-1
Ne verjamem tej obdukcji.Mislim da je smrt posledica druge osebe..
Sam vprašam |  13 .02. 2018 ob  11: 43
-3
A so ga policaji pustili zvezanega na mrazu?