S SEKIRO SKORAJ OBGLAVILA POLICISTA: Branila je svojega moža

Kronika

Okrožno državno tožilstvo iz Đurđevca je vložilo obtožnico zoper 45-letnico, ki je s sekiro skoraj obglavila policista. Kaj je v ženski sprožilo takšen bes? Branila je svojega moža.

Obtožnica zoper 45-letnico je posledica dogodka, ki se je zgodil v ulici Stiska v Đurđevcu. Vse se je pričelo, ko je pijani voznik ignoriral policijo in ni hotel zaustaviti svojega avtomobila. V krvi je imel 2,74 promila alkohola, piše portal ePodravina.

Pijani voznik je v zaporu preživel dva tedna, dobil 5700 kun (slabih 770 evrov) kazni in 24-mesečno prepoved vožnje. Njegova soproga pa si je prislužila obtožnico.

Policija je vozniku sledila do doma, kjer pa jih je pričakala besna 45-letna voznikova soproga. Prišlo je do spora s prebivalci ulice, ki jih je bilo na prizorišču vedno več, policisti pa so vseeno uspeli obvladati pijanega voznika. Med vračanjem proti vozilu je voznikova soproga napadla policiste. Izza hrbta jih je napadla s sekiro, pri tem pa skoraj obglavila enega izmed njih. Policist se je napada uspel obraniti in ženski iz rok iztrgati orožje.

Deli novico:

boter |  14 .04. 2018 ob  15: 52
Z napol oziroma še več odsekano glavo je uspel besno žensko obvladat... Supercop ni kaj rečt...
SKORAJ NI ŠE NIKOLI |  14 .04. 2018 ob  12: 31
ZAJCA UJEL.... IN OBGLAVIL GA- PA ŠE TOLIKO MANJ !!...