SLOVENCA ODLIČNO PRIČELA DRŽAVNO PRVENSTVO: Na reliju v Vipavski dolini tik pod stopničkami

Šport

V tretje gre očitno rado. Potem ko so lani in predlani na poti do cilja v Ajdovščini tehnične težave zaustavile Denisa Mrevljeta in Roka Gomizelja, sta imela tokrat več sreče. Na uvodnem reliju letošnjega državnega prvenstva je njun dirkalnik deloval brezhibno, v močni konkurenci divizije 2, kjer je štartalo kar 12 posadk, pa sta dosegla lep rezultat.

S hitro vožnjo in atraktivnimi predstavami pred velikim številom gledalcev sta se na koncu člana AMD Gorica s Peugeotom 208 R2 uvrstila tik pod stopničke in reli v Vipavski dolini končala na 4. mestu.

"Vesela sva, da sva končno uspela priti v cilj tega nadvse lepega, a zahtevnega relija. Poznalo se je, da so bile sobotne dopoldanske hitrostne preizkušnje za naju povsem nove, a sva se hitro prilagodila in skušala držati čim hitrejši tempo. Za začetek sezone vsekakor dober rezultat v močni konkurenci in že z veseljem pričakujem naslednji reli," je bil v cilju zadovoljen Mrevlje.

Še razlog več za veselje na cilju pa je imel Gomizelj, ki je osvojil prvo mesto med sovozniki do 21 let. Posadka AMD Gorica tako optimistično pričakuje nadaljevanje sezone.

Deli novico: