SLOVENSKI PODJETNIKI IMAJO NOVEGA PREDSEDNIKA: Na čelu kluba ponovno Marjan Batagelj

Gospodarstvo

Skupščina Kluba slovenskih podjetnikov (SBC) je na današnji skupščini Marjanu Batagelju podelila nov mandat predsednika, ki bo klub vodil tudi v naslednjem letu. Ob tem je Batagelj poudaril, da se z vsemi političnimi strankami v času pred volitvami že intenzivno pogovarjajo o predlogih kluba za razvojni preboj Slovenije.

Marjan Batagelj

Na skupščini so predstavili tudi 13 novih članov, to so postali RLS Merilna tehnika, Cleangrad, Varis Landava, ABC Maziva, Gea College, Hermi, Orbico, KF Finance, Tinex, Hiša vizij, ID Shop, Kamp Zlatorog, in Star prevajalske storitve.

Želja slovenskih podjetnikov, zbranih v klubu, je, da bi v predvolilni kampanji in v koalicijski pogodbi nove vlade bistveno več pozornosti kot do zdaj namenili podjetništvu in ukrepom za razvojni preboj Slovenije

"Če ne bomo uresničili ukrepov za prodorno Slovenijo, bomo točno tam, kjer smo. Če slovensko gospodarstvo ne bo napredovalo, potem bo ta zaostanek za Evropo, na katerega neprestano opozarjamo, večji in večji," je poudaril Batagelj.

Deli novico:

Xx |  07 .03. 2018 ob  07: 23
Kolk zasluzis pri Batagelju ?
Batagelj Superstar |  06 .03. 2018 ob  20: 54
= v resnici čisto navaden inkasant. Pa še kej prevaranta zraven.
Zvezdan |  06 .03. 2018 ob  13: 05
Gospod Batagelj je zadnjič dal eno izjavo na televiziji, ki se je nanašala na predlog sprememb pri plačilu premije dodatnega zdravstvenega zavarovanja. Predlog je predvideval, da bi zavarovanci z nižjimi prejemki plačevali manj, tisti z višjimi pa več.
Ker verjetno sodi med slednje se s predlogom ni strinjal in se je spraševal česa bo več deležen pri morebitnem zdravljenju, če bo plačeval več.
Očitno je gospod Batagelj zdrav, kar mu želim tudi v prihodnje, mislim pa , da zdravniki zdravijo vse enako.
Dodatno zdravstveno zavarovanje plačujemo vsi, koristi ga, pa na žalost kdor je bolan.
Glede plačila mogoče tudi ni nič narobe, da plača več kdor ima več.
muffa |  06 .03. 2018 ob  11: 08
na podplačanih delavcih je lahko delati dobičke !!!!
podjetno |  06 .03. 2018 ob  10: 40
nategoval nonice s sesalci