SOSEDI ZARADI VONJA PO URINU POKLICALI POLICIJO: Upokojenki sta ga zbirali z dobrimi nameni

Slovenija

Z nenavadno metodo uničevanja plevela sta dve upokojenki iz nemške zvezne dežele Porenje-Pfalška sprožili policijsko akcijo. Sosedje so namreč v nedeljo zaradi intenzivnega vonja po urinu na pomoč poklicali policiste, ki so ugotovili, da sta upokojenki zbirali urin, ki sta ga uporabljali za uničevanje plevela.

Kot so še sporočili iz policije, zaenkrat ni znano, ali je naravna metoda obeh upokojenk tudi učinkovita.

Prebivalci v kraju Hettenleidelheim so se v nedeljo zvečer pritoževali nad intenzivnim vonjem po urinu in na pomoč poklicali policijo. Ko so možje v modrem prišli na smrdeče prizorišče, so hitro izvohali vir težav, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

85-letna krivka je nemudoma pojasnila, da s kolegico zbirata urin, s katerim uničujeta plevel okoli svoje hiše. Policiste pa njuna metoda ni prepričala in so ju prosili, da v prihodnje za iztrebljanje plevela uporabita kakšno vonju bolj prijazno alternativo. Ženski sta nasvet sprejeli.

Deli novico:

Janez |  06 .11. 2018 ob  01: 27
Moj neuspeli poskus domacega komposta...v velik sod travo,jabuka,ostale monade in vse zaliu do vrha z vodo.Ko se je voda razlila je unicla tudi brsljan ki je plezau po hisi