STATISTIKA VEČDNEVNEGA PRIMORSKEGA FESTIVALA: 29 obiskovalcem našli drogo, le ena kršitev javnega reda in miru

Kronika

Novogoriški policisti so na nedavni večdnevni glasbeni prireditvi, ki je potekala med 10. in 15. julijem v Tolminu in jo je obiskalo okoli 3.000 ljudi, zagotavljali varnost obiskovalcev tako na prireditvenem prostoru in okolici, kakor tudi v mestu Tolmin.

Policisti so obravnavali le eno kršitev Zakona o javnem redu in miru, so pa kar 29 kršiteljem zasegli manjše količine prepovedanih drog, v večini primerov konoplje, so pojasnili na PU Nova Gorica.

V naslednjih dneh se bo na Tolminskem zvrstilo še več drugih večjih festivalskih dogodkov različnih glasbenih zvrsti. Že to nedeljo, 22. julija, se začenja tedenski glasbeni festival, ki bo kot običajno v Tolmin privabil 10.000 glavo množico obiskovalcev ne samo iz Slovenije, ampak iz cele Evrope, v začetku avgusta pa bo potekal še tretji večji nekajdnevni glasbeni festival.

Policisti bodo tudi tokrat s ciljem zagotavljanja varnosti obiskovalcem in prebivalcem Tolmina vse dni glasbenih festivalov izvajali intenziven nadzor in zagotavljali javni red in mir, so še sporočili s policijske uprave Nova Gorica.

Deli novico:

muffa |  19 .07. 2018 ob  13: 08
legalizirat in pobirat davke !!!!!