TO PA JE ŠTEVILČNA DRUŽINA: Prihaja otrok številka 21

Svet

Susan in Noel Radford iz angleškega mesta Morecambe, ki imata že zdaj najštevilčnejšo britansko družino, pričakujeta 21. družinskega člana. 43-letna Susan in 47-letni Noel sta septembra lani dobila sina Archija in takrat napovedala, da bo to njun zadnji potomec, je poročal britanski The Sun.

Na tej fotografiji nekaj otrok manjka.

Radforda sta prvega otroka dobila pred 28 leti, ko je bila Susan stara zgolj 14 let. Sedaj imata že tri vnuke, ki jih je rodila njuna 23-letna hčerka Sophie. Tako Susan kot Noel sta bila posvojena ob rojstvu.

Noel, ki uspešno vodi domačo pekarno, je med deveto nosečnostjo svoje soprogo opravil vazektomijo, a se je nato odločil za rekonstrukcijo, s katero je postal ponovno ploden, saj si je zaželel nov naraščaj.

Archiju so ime lani izbrali bratje in sestre, ker sta starša ostala brez idej. Trenutno družina živi v hiši z desetimi spalnicami, ki je bila nekoč dom za starejše občane. Radfordova sta jo kupila leta 2004.

Družina med drugim vsak dan opere devet pralnih strojev in na mesec porabi 30 steklenic tekočega pralnega praška. Za zajtrk popijejo dobrih deset litrov mleka in tri litre soka ter pojedo tri škatle žitaric. Njihov običajni tedenski nakup je vreden okoli 250 britanskih funtov.

Deli novico: