V hudi nesreči pri Luciji zagorela tri vozila

Kronika

Včeraj smo na našem portalu poročali o hudi prometni nesreči na cesti proti Luciji. Danes pa je policija poslala tudi uradno poročilo.

Po poročanju koprskih policistov je 59-letni državljan Italije iz Trsta s kombijem peljal od Lucije proti Valeti. V prvem desnem ovinku je bila stoječa kolona, kjer se je za zadnjim v koloni tudi sam ustavil, nato pa je začel obračati v ovinku polkrožno, ko je v nasproti pripeljal 24-letni voznik iz Kopra.

Ta je s prednjim delom vozila trčil v desni bok kombija, ki ga je potisnilo nazaj, da je trčil osebni avto 44-letnega Grosupeljčana, ki pa je z avtom stal v koloni vozil. Kombi se je prevrnil na bok in vsa tri vozila so zagorela.

Voznica iz Celja se je uspela izogniti ognju tako, da je zapeljala naprej, za njo pa je bilo še vozilo 47-letnega Tržačana, ki je prav tako zagorelo. V nesreči se je lažje poškodoval Grosupeljčan, ki so ga odpeljali v bolnico.

Vsi vozniki so bili preizkušeni z alkotestom in vsem je pokazal 0,0. Ob 22.37 je bil promet ponovno sproščen. Povzročitelju je bila izrečena globa.

FOTOGALERIJA NA: http://www.regionalobala.si/novica/huda-prometna-nesreca-na-cesti-proti-luciji

Deli novico: