V KOPRSKEM LOKALU JE IZVLEKEL PIŠTOLO: Naročil pijačo in jo položil na mizo

Kronika

Koprske policiste so v sredo obvestili, da je moški iz okolice Kopra v enem od lokalov v Kopru pri naročanju pijače položil na mizo pištolo. Policisti in kriminalisti so ga takoj obvladali in mu odredili pridržanje.

Ugotovili so, da pištola ni prava, temveč gre za  imitacijo pištole Beretta (plašilna). Imitacijo so mu zasegli, zoper njega pa izdali odbolžilni predlog zaradi kršitev Zakona o orožju.

Prav tako v sredo je v Izoli nekdo vlomil v stanovanje in ukradel več kosov glasbene opreme, vredne več kot 1200 evrov.Zvečer pa so policisti na Sečovljah ustavili 33-letnega voznika iz okolice Ljubljane, ki ni imel vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Nadlegovanje soseda

Včeraj ob 0.55 je na policijo poklicala Koprčanka in povedala, da ji grozi vinjen sosed, ker ga je prišla opozoriti zaradi preglasno glasbo. Najprej jo je odrival, zatem pa ji zvonil pri vratih. Policisti so mu izdali plačilni nalog. Ob 2.54 so ponovno zaznali glasno glasbo in mu izdali nov plačilni nalog ter mu odredili pridržanje.

Deli novico:

Še eden, |  12 .11. 2018 ob  08: 54
ki je živel v očitnem prepričanju, da lahko dela kar se mu zapaše! Malo se je zajebal!
Dani |  09 .11. 2018 ob  20: 06
Niti pijače ni uspel spit, ko je bil že na tleh vklenjen z lisicami:))
oškodovanka |  09 .11. 2018 ob  14: 57
-2
Ja, videla sem akcijo policistov..v nekaj sekundah se je končala...Bilo je kar strašljivo..malo manj sicer od moje poletne izkušnje z odtujitvijo nahrbtnika na Pasareli...