V TRST PRIHAJA ENA NAJVEČJIH ROCK ZVEZD: Karte naprodaj že od petka

Glasba

V Trst prihaja ena največjih rock zvezd. 'Frontman' legendarne skupine Aerosmith, Steven Tyler, bo po poročanju italijanskih medijev julija nastopil na Velikem trgu. Spremljala ga bo skupina iz Nashvilla, The Loving Mary.

Steven Tyler naj bi imel v Italiji tri koncerte. Po poročanju Il Piccola, naj bi 18. julija nastopil na Velikem trgu v Trstu. Informacije so sicer še vedno neuradne. Najbolj zagreti oboževalci pa naj bi lahko že od tega petka dalje kupili vstopnice, in sicer preko portalov Ticketmaster in Ticketone.

Tylerja je revija Rolling Stone uvrstila med 100 najboljših pevcev vseh časov, leta 2015 pa so ga na podelitvi nagrad International Music Awards prepoznali za najbolj mogočno glasbeno ikono vseh časov, piše časnik. S skupino Aerosmith zaseda tudi mesto v Rock and Roll dvorani slavnih.

Kot solist in s skupino Aerosmith je prodal približno 150 milijonov plošč, osvojil pa je tudi številne grammyje in druge glasbene nagrade.

Deli novico:

realist |  12 .03. 2018 ob  12: 28
Mogoče je zares dober pevec, ampak, tak kot je, lahko uspe samo v Trumpovi državi. V Izoli je en čisto podoben razkuštranec, ki nastopa po ,,talentih,, in ženitnih tv oddajah, pa nič od njega. Mogoče pa, bi mu pa v ZDA ratalo.