V ZAGREBU ODKRILI KIP CHUCKA NORRISA: "Z njim velja ohraniti dobre odnose!"

Svet

Legendarni filmski igralec Chuck Norris je v hrvaški prestolnici Zagreb dobil kip v naravni velikosti, s katerim so njegovi oboževalci obeležili igralčev 78. rojstni dan. Kip so ob ognjemetu odkrili v soseski Sloboština v petek ob polnoči. Njegov avtor, ki meni, da velja z Norrisom ohraniti dobre odnose, je želel ostati anonimen.

"To je prvi spomenik Chucka Norrisa na Hrvaškem, ki se je s tem pridružila razvitim evropskim državam, ki že imajo njegov spomenik," je dejal vodja slovesnosti Kruno Lokotar. Kot je dodal, se je Zagreb iz milijonskega prelevil v milijardno mesto, saj Norris ne pozna meja, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Lokotar je ob tem spomnil tudi na druga mesta, ki že imajo spomenike v čast filmskim igralcem. Med njimi je tudi Mostar s kipom preminulega igralca Bruca Leeja.

Odkritju kipa je sledila proslava v zagrebški kavarni Norris, kjer so se zvrstili tako glasbeni nastopi kot nastopi komedijantov. Navzoči so pričakovali, da se bo Norris osebno zahvalil z videom, vendar so na koncu njegovi predstavniki poslali pismo.

Ob tem so organizatorji spomnili, da je lani Chuck Norris obiskal Slovenijo, dan zatem pa je Slovenija dobila arbitražno sodbo s Hrvaško.

Deli novico:

IBRO |  12 .03. 2018 ob  10: 14
Ma to je kip unega ki pomaga Frodotu pri lord of the rings. Tej hrvatarji ne ločijo zaliva od uvale.
Tip |  12 .03. 2018 ob  08: 47
pije vodo iz pipe na ex!!
curlo |  11 .03. 2018 ob  10: 11
Ja, bi rekel, da je to do sedaj bil še zadnji nerešeni problem pri naših sosedih. Vse ostalo jim štima in nimajo več nobenih odprtih vprašanj, takih ali drugačnih. Ma bravo...vse za ideale družbenega sistema in za blagor naroda.
Tema na očima, vino na usnama i go..o u gaćama...
Morda |  11 .03. 2018 ob  09: 08
pa jim je všeč predvsem zato, ker je totalni katoliški fanatik, kot so tudi sami.
KUD IDIJOTI |  11 .03. 2018 ob  07: 56
Glupost je neuništiva
kaj  |  10 .03. 2018 ob  19: 19
pa na črnem kalu? ko se je po kamnolomu lovil?