'VAGINA' ZA OKOLI VRATU? Burni odzivi Twitterja na novo Fendijevo kreacijo

Svet

Modna hiša Fendi je na trgu predstavila ženski šal z imenom "Touch of Fur" (Dotik krzna), ki so ga uporabniki socialnih mrež nedavno preimenovali v "vagina šal", piše The Guardian.

"Dotik krzna" je roza barve, izdelan iz svile in volne ter okrašen s krznom. Dobite ga lahko za 750 funtov oziroma 850 evrov, tviteraši pa so prepričani, da spominja na vagino.

Spletna stran The Guardian navaja, da se je o tem nenavadnem modnem dodatku na socialnih omrežjih začelo govoriti v petek zvečer, pri čemer so nekateri uporabniki družbenih omrežij dejali, da bi ga nosili, čeprav spominja na vagino, ali pa ravno zato. Bi si ga nadeli v mrzlih dneh?

Deli novico:

Eho |  20 .10. 2018 ob  03: 19
@Guzo | včeraj ob 03:24

Ajd stari ni straha tu smo naši smo.
Guzo |  19 .10. 2018 ob  03: 24
So mi zbrisali komentar...ma kaj cem nakladt da mi ga spet zbrisejo?
Ajde bom spiknu...urednica je zenska ki ima lepe noge in rit in ji je vsec da z tem vzbuja potrebo pri moskih,zato se ji douga krila zdijo izven mode
Lahko pa je tudi moski ki uziva ob takem pogledu na zenske in je proti dougemu krilu.
Seveda moski ne bo zbrisal tega komentarja...brezveze bi ga
pogled v prihodnost |  18 .10. 2018 ob  21: 21
Ja tudi modni kiksi se dogajajo v modni industriji in ta je eden izmed največjih.
Pa ne zaradi natlačenega blaga, ki spominja lahko tudi na šrudl, Temveč zaradi krzna.

Upam da v normalnem svetu ne obstaja več kdo, ki si to zadevo nadene.....krzno namreč
Rebeka |  18 .10. 2018 ob  19: 54
Za mene je škifast če si ga pa drugi želijo dat gor je to čisto njihova stvar. Kolko stvari okoli mene mi ni všeč a če drugim je jim pač je. Imamo različne okuse in vsak naj skrbi zase in drugim pusti, da živijo po svoje. Moja svoboda in moj mir se konča samo takrat ko hoče eden meni kaj vsilit kar meni ne paše. In zato tudi jaz drugim nič ne vsiljujem in se ne vtikam v njihove zadeve.
Za |  18 .10. 2018 ob  17: 17
prah brisat je čisto dober....
bizgec |  18 .10. 2018 ob  16: 20
Mah, ne vem čemu toliko kritik in kaj ljudje vidijo. Jaz vidim samo en šal, sicer malo kosmat, ampak vedno šal. :)
Eho | danes ob 15:23  |  18 .10. 2018 ob  15: 27
Od kdaj pa oblacenje vpliva na reinkarnacijo? Malo mesas krscanske grehe z vzhodnjaskimi religijami. Tebi ni vsec kar ne mores imet, ker si zafrustriran. TI bos odgovarjal gospodarju smrti za tvojo obsedenost , ker tvoja mascevalnost do izgleda zensk samo zaradi tvoje impotentnosti je zlo. Reinkarnacija kot kazen je reinkarnacija v nizjo obliko zivljenja, ne pa v doloceno geografsko lokacijo.
Si malo zblojen ti a?
Eho |  18 .10. 2018 ob  15: 23
-1
@Guzo | danes ob 14:27

Naj se oblačijo kukr ki čejo, naj si dajo uni šal zgora če čejo, ni moj namen, da odločam kako naj se oblačijo, to je njihova odgovornost. Nekoč ko se znajdejo pred gospodarjem smrti se bodo izgovarjale, da so to počele, ker je to ljudem všeč. Meni naprimer to ni všeč. Potem bo pa jok in stok, ker se bodo morale roditi naslednje življenje v Jemnu in podobno.
Eho |  18 .10. 2018 ob  14: 21
-1
Ne vznemirjajo me tangice, ampak namen ženske, ki jih nosi. Ko gre mimo mene prečudovita ženska kateri se vidijo tangice se počutim še bolj nesrečnega kot sem v resnici. Nikoli je ne bom mogel imet, zaradi tega sem še bolj žalosten kot sem v resnici žalosten. Ženske na ta način vsaj po moje povzročajo veliko trpljenja moškim. Že samo s tem si slabo karmo nabirajo. Kaj šele če kakšen moški eno malo popusti in ne zdrži pritiska in pride zaradi tega še do varanja in podobno. Pa družine gredo narazen pa otroci ostanejo z enim staršem itn...Slaba karma je to za ženske.
Eho | danes ob 13:59  |  18 .10. 2018 ob  14: 08
-3
Mene redovnice razpizdijo ze samo da jih vidim. So mi pojem zanicevanja lastnega telesa in pojem prepricanja v pravljice.

Ce tangice tebi sprozajo hotenja, pac nisi navajen na pogled zenskega telesa , in je to TVOJ PROBLEM. Zenska pac zivi v ZENSKEM telesu in se oblaci prvo kot prvo za bit SEBI vsec. Ce njeno zensko telo TEBI povzroca vznemirjenja je TVOJ PROBLEM. Saj je to edino telo ki ga zenska ima v zivljenju in ga skrivati, bi pomenilo skrivati samo sebe.
Eho |  18 .10. 2018 ob  13: 59
@Justino | danes ob 12:06 | danes ob 12:24

Ljudje z različno naravo oblačenja imajo različne namene. Ni oblačilo tisto, ki ima namen, namen ima oseba, ki izbira svoj način oblačenja, oziroma s tem lahko tudi nekaj sporoča svoji okolici. Naprimer redovnice s svojim oblačenjem imajo zelo jasno sporočilo in temu primerno so ljudje v njihovi bližini naravnani in odzivni, oziroma njihovemu oblačenju primerno reagirajo. Ravno tako imajo neko sporočilo, oziroma namen ljudje, katerim se morajo videti tangice pod prosojnimi oblačili, do njih so ljudje drugačno naravnani kot do redovnic. Vsega tega ne naredi obleka, ampak različna osebna hotenja različnih ljudi, tudi tisti, ki bodo nosili tale šal zgoraj zagotovo ne bodo delovali pomirjevalno na okolico kot recimo redovnice s svojimi sporočili, oziroma oblačili.

ah |  18 .10. 2018 ob  13: 46
take kosmate pa že ne bi kazal naokoli :/
1