VERJAMETE, DA JE NOSEČA? Mnogi so jo obtožili, da laže (FOTO)

Zdravje

Potem ko je 18-letna Reanna Stephens iz ZDA na internetu objavila svoje fotografije v šestem mesecu nosečnosti, ji nihče ni verjel, da je zares noseča. Zakaj? Poglejte si fotografije in presodite sami.

Čeprav je že bila v šestem mesecu nosečnosti, Reanna še ni imela nosečniškega trebuha, ravno nasprotno, njen trebuh je bil popolnoma raven. Ko je hotela izkoristiti nosečniške 'ugodnosti', kot na primer sedež na avtobusu, so jo ljudje napadali, da laže. 18-letna študentka priznava, da obžaluje, da namesto pohval na račun ljubko zaobljenega trebuščka posluša kritike in očitke, da je lažnivka, piše portal Lajk.hr.

Eden izmed razlogov, zakaj njen nosečniški trebušček ni opazen, naj bi bila redna vadba, drugi pa veganska prehrana. Zdravniki pravijo, da je z otrokom vse v redu in da Reanna ni osamljen primer – obstajajo tudi druge ženske, pri katerih komaj ali sploh ne opazimo, da so noseče.

Kaj mislite vi?

Deli novico:

ta punca  |  06 .03. 2018 ob  16: 20
-1
rabi resno pomoc....

ce je v 6tem mesecu otrok se vedno tako majhen da ona sploh nima trebuha potem pa res ni problem v vadbi...negelde na treninge otrok ki ima 2 kg ima dve kg in to se mora videt.

ta koza je samo tako neumna da namesto da bi se hranila normalno in momogocala otroku normalen razvoj prezvekuje travo.

nic druzga ni za povedat kakor koza!
Pino |  06 .03. 2018 ob  01: 20
kdorkoli dandanes še karkoli verjame tem (internetnim) glupačam je ča s kartami......