ŽALOSTNA NOVICA ZA OBOŽEVALCE: Umrla je igralka iz filma Moje pesmi, moje sanje

Film

Umrla je igralka Heather Menzies-Urich, najbolj znana po vlogi Louise von Trapp v filmu Moje pesmi, moje sanje. Kot je sporočil njen sin Ryan, je bila stara 68 let, umrla pa je v nedeljo, samo štiri tedne po tistem, ko so ji ugotovili možganskega raka.

Njen sin je za ameriški medij TMZ izpostavil, da je bila "igralka, baletka ter da je rada živela življenje v vsej polnosti", poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Rodila se je 9. decembra 1949 v Torontu in se leta 1975 poročila s filmskim producentom Robertom Urichom, ki je umrl leta 2002. Po filmu Moje pesmi, moje sanje ni imela vidnejših vlog v filmih in na televiziji.

Heather Menzies-Urich je bila stara 15 let, ko je igrala v uspešnem muzikalu Moje pesmi, moje sanje z Julie Andrews in Christopherjem Plummerjem v glavnih vlogah. Film iz leta 1965 je dobil 10 oskarjev, tudi za najboljši film.

Igrala je tretjega otroka družine Von Trapp, navihano hčerko Louiso. Leta 1973 je nato pozirala za revijo Playboy in s tem spremenila svojo podobo.

Deli novico:

Doktor |  26 .12. 2017 ob  12: 37
-2
Ta možganski rak je precej v modi. Neki čudni iz Kolombana, kateri je hodil ponoči na hrvatinsko pokopališče, je pravil, da so zdravniki ozdravili rak v možganih mu, ki so mu dajali prisluhe, da se ubije. Zdravilo je Jezus proti vsem boleznim, ki obstajajo.