ŽENSKA ŽIVA ZAKOPANA: 11 dni nemočno udarjala in kričala, ko so jo odkopali, je bila še topla (FOTO, VIDEO)

Svet

37-letno Rosanhelo Almeida dos Santos iz Brazilije so razglasili za mrtvo zaradi septičnega šoka po dveh srčnih napadih, a je bila nesrečna Brazilka še živa, ko so jo zakopali. Kar enajst dni je kričala in udarjala po krsti, da bi se rešila iz groba, vendar je na koncu preminila še preden so jo uspeli izkopati.

Rosanhelo so v bolnišnici razglasili za mrtvo 28. januarja in jo dan zatem pokopali. Ljudje, ki živijo v neposredni bližini pokopališča, kjer je bila pokopana, so 9. februarja sporočili njenim sorodnikom, da se iz groba sliši kričanje in udarjanje. A preden so odprli njen grob, je bilo za Rosanhelo že prepozno. Njeno telo je bilo v drugačnem položaju in še toplo, po glavi in rokah pa je imela poškodbe, ki so nakazovale na to, da se je skušala rešiti iz groba. Njeni sorodniki verjamejo, da je bila po pomoti razglašena za mrtvo in so incindent že prijavili policiji.

Rosanhelina sestra Izamara Almeida je dejala, da ne želi obtožiti nobenega zdravnika in povzročati težav, a da je preprosto nemogoče, da bi bilo truplo, ki je pokopano enajst dni, še toplo, ko ga vzamejo iz groba.

Policija je zbrala izjave Rosanhelinih sorodnikov in drugih ljudi. Sklenili so, da bodo izkopali njeno truplo, v kolikor bo treba razjasniti, kaj se je zares zgodilo. V bolnišnici, v kateri je bila ženska razglašena za mrtvo, so dejali, da bodo zagotovili vse informacije, ki bi jih zahtevali družinski člani ali državni organi.

V spodnjem videu so prikazani trenutki odpiranja Rosanheline krste. OPOZORILO: občutljivim odsvetujemo ogled.

Deli novico:

Frko |  06 .11. 2018 ob  01: 22
Meni pa pistolo...mobitel nebi lovil omrezja
Moram |  05 .11. 2018 ob  17: 54
Na pisat oporoko , da ko krepam naj mi dajo še telefon v krsto......
Neved |  05 .11. 2018 ob  14: 36
-2
Aja sedaj berem, da je bilo slišati kričanje, pardon.
Neved |  05 .11. 2018 ob  14: 34
-2
Ne razumem čemu so jo odkopali