IMPERIJ DOBREGA POČUTJA OB NAJSTAREJŠEM SLOVENSKEM MESTU: Terme Ptuj – termalni oddih za nov zagon

Slovenija

Sanjate o velnes razvajanju, kjer lahko potujete v času in prostoru in izbirate med ambienti  antičnega Rima, Orienta, Japonske ali Tajske, se sprostite v termalni vodi in hkrati odkrivate tudi skrivnosti očarljivega najstarejšega slovenskega mesta? Zbudite se ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta  v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Grand Hotel Primus, ki leži le lučaj stran od Ptuja, je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. S ponudbo zdrave prehrane, aktivnim sproščanjem in velnes tretmaji se boste vrnili k sebi ter si znova vzpostavili notranje ravnovesje.

Čas le za vaju dva

Za vas in vašo boljšo polovico imajo popolno presenečenje ob prihajajočem prazniku zaljubljencev – Valentinovo! Privoščita si razvajanje v rimsko obarvanemu vzdušju Term Ptuj, kjer vas v paketu Maximus Primus poleg nočitev v sodobnem hotelu z bogatim polpenzionom čaka tudi neomejeno kopanje v termalnih bazenih in v paket že vključeni sproščujoči masaži in vstop v rimski svet savn v imperiju dobrega počutja.

Vikend s prijateljicami

Zakaj ne bi letos dneva žena preživele skupaj s prijateljicami, se zbudile v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotelu Primus in spile kavo na prostorni terasi predsedniškega apartmaja z masažno kadjo in zasebno finsko savno! Razvajate se lahko še z masažo z vinskim oljem ali vinsko kopeljo, ki priča o bogati vinarski tradiciji mesta, se prepustite vodnim užitkom v objemu termalne vode, zvečer pa se sprostite s kozarčkom izbranega slovenskega vina.

Zimske počitnice, ki jih noben član družine ne bo pozabil!

Pri njih poskrbijo za nepozaben oddih vseh članov družine! Poleg neomejenega kopanja v hotelskih termalnih bazenih vas vodna zabava čaka tudi v termalnem parku ob hotelu. Zabavna in poučna animacija bo poskrbela za vaše najmlajše, starši pa se lahko prepustite rimsko obarvanemu velnes razvajanju in zdravemu kulinaričnemu programu Bodimo fit. Med počitnicami v Grand Hotelu Primus v dvoposteljnih sobah z dodatnim ležiščem velja družinski bonus za brezplačno bivanje do dveh otrok v sobi skupaj s staršema. 

Februar na Ptuju v znamenju Kurentovanja

Lonely Planet je Kurentovanje na Ptuju umestil med deseterico najbolj zanimivih karnevalov na svetu, letos pa ga med 3. in 13. februarjem lahko doživite tudi vi! Poleg kurentovih obhodov, ki jih je UNESCO uvrstil na seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva, na programu najdete tudi številne povorke, zabavo v maskah in spoznavanje drugih tradicionalnih ali sodobnih pustnih likov. Združite termalni oddih z ogledom pustnega karnevala!

Sproščujoč oddih za zlata leta

Zakaj se seniorji radi vračajo v Terme Ptuj? Eden od razlogov so zagotovo bazeni, polnjeni z blagodejno termalno vodo. Ostali razlogi pa so zagotovo še zdravstveni center, ki ga lahko obiščete tudi z napotnico, pristna lokalna kulinarika, nešteto možnosti za zabavne aktivnosti v okolici in zabavna animacija v letovišču, ki še popestri nepozabni oddih ob termalnih vrelcih. Dodatna prednost pa je zagotovo tudi ugodnejši oddih med tednom!

Zimska wellness razvajanja tudi v St. Bernardin resortu v Portorožu

Zima je kot nalašč za to, da se razvajate v toplih savnah ali si privoščite razstrupljevanje telesa s pilingi, oblogami in masažami z lokalnimi istrskimi darovi narave. Pridružite se jim vsako soboto v svetu savn Wellnessa Benedicta v Hotelu Histrion, kjer izvajajo brezplačno vrtinčenje zraka po metodi Aufguss Ritual, ali se razvajajte s pilingom telesa z morsko soljo in algami, masažo z minerali morja ali oblogami telesa z algami in morskim muljem.