BIZARNO: Ob dnevu žensk podjetnicam podarili detergent za pomivanje posode (FOTO)

Svet

V zagrebškem kongresnem centru City Plaza je danes potekala konferenca podjetnic iz Hrvaške in regije, na kateri so približno 500 udeleženkam razdelili promocijska darila. Poleg vrečke s podobo konference in vrtnice so uspešnim poslovnim ženskam podarili detergent za pomivanje posode, kar je nekatere udeleženke šokiralo, poročajo hrvaški mediji.

Več hrvaških medijev je na svojih spletnih straneh objavilo fotografije "bizarnega darila" - konferenčne vrečke, vrtnice in detergenta za pomivanje posode hrvaškega proizvajalca. Kako ustrezno darilo za podjetnice ob mednarodnem dnevu žensk je sredstvo za pomivanje posode, ni težko oceniti, poroča novičarski portal index.hr, ki pričakuje pojasnilo organizatorjev konference - mesta Zagreb in hrvaškega ženskega podjetniškega centra.

Mednarodna konferenca, ki jo predstavljajo tudi kot največje srečanje poslovnih žensk na jugovzhodu Evrope, je potekala pod pokroviteljstvom hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović in hrvaškega ministrstva za gospodarstvo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  09 .03. 2019 ob  15: 31
Me kaj dosti ne preseneča. Ta pripetljaj je samo eden od veliko drugih odrazov, da je hrvaška miselnost tam, kjer je.