DA BO VAŠA DENARNICA VEDNO POLNA: Ne le vsebina, pomembna je tudi barva

Trendi

Iščete način, kako privabiti več denarja in sreče v svoje življenje? Kdo pa ne. Zakon privlačnosti, še posebej privabljanje bankovcev, je vedno bolj priljubljena praksa. Začne se lahko z raziskovanjem, kako lahko vaša denarnica sproži celoten proces izboljšanja vaših osebnih financ.

S pomočjo feng šuja obstaja veliko načinov, kako lahko ustvarite pravo okolje, da privabite denar v svojo denarnico, kot so: izbira prave barve, pravilno shranjevanje ter vsebina. Feng šuj dobesedno pomeni "veter-voda". Gre za je starodavno filozofijo in prakso urejanja in razporejanja predmetov, da se optimizira pretok energije in ustvari ravnovesje in harmonija med posameznikom in njegovo okolico.

Barva denarnice

Črna je zelo priljubljena barva denarnic in na srečo simbolizira blagostanje in bogastvo. Če želite napredovati v karieri ali povečati premoženje, povezano s poslovanjem, je črna denarnica idealna barva za vas.

Modra je simbol vode in predstavlja idejo, da voda odteka. Modra posledično ni priporočljiva barva za denarnico, če se odločite slediti filozofiji feng šuja.

Oranžna ali škrlatna sta glavni barvi za privabljanje denarja, kar pomeni, da obe predstavljata odlično izbiro barve za denarnico.

Rjava predstavlja zemljo in spodbuja varčevanje. Če želite biti bolj varčni ali začeti nov režim varčevanja, je rjava idealna barva za denarnico.

Zelene denarnice naj bi spodbujale priložnosti za prihodke. Zato se zeleno denarnico priporoča podjetnikom, ki iščejo nove ideje in priložnosti.

Tudi rumena je odlična izbira za barvo denarnice, saj je neposredno povezana z varčevanjem. Če želite povečati svoje premoženje, so najboljši pastelni odtenki.

V kitajski filozofiji rdeča predstavlja ogenj, ki na koncu uniči bogastvo, zato ta barva ni dobra izbira za barvo denarnice.

Roza predstavlja ljubezen in v ta okvir se uvršča tudi vijolična. Čeprav gre za lepi barvi, nista povezani s privabljanjem denarja v vaše življenje.  

Skrb za denarnico

Da ostanete v smernicah feng šuja, naj bo vaša denarnica vedno urejena in čista. S tem, ko odstranite nepotrebne predmete iz denarnice, boste spodbudili finančno srečo. Bolj organizirani kot ste vi in vaša denarnica, lažje je privabiti denar, ki si ga želite.

Tudi pravilno shranjevanje denarnice je izjemno pomembno po tej kitajski doktrini. Denarnico postavite na mesto, kjer vam lahko dobro služi. Poleg tega jo morate ceniti in smatrati kot za vas pomembno.

Če je vaša denarnica cenjena, bo večja možnost, da boste nabrali več denarja in privabili priložnosti, ki ponujajo povečanje vsote na bančnem računu. Poskrbite, da denarnice ne mečete okoli oziroma je ne hranite nikjer brez ustreznega spoštovanja, piše na all-ett.com.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija