GAŽONKE ZAŽIGAJO: V dvoboju še neporaženih tekmic U17 odnesle zmago (FOTO)

Koper

V dvoboju dveh letos še neporaženih ekip nogometne lige U17 NZS so zmago odnesle mlade nogometašice iz Gažona. V 33. minuti je srečanje med ŽNK Gažon in ŽNK Aluminij odločila Lana Zec, ki je zadela za zmago in nove tri točke.

Po štirih zmagah in eni tekmi z neodločenim rezultatom so nogometašice iz Gažona U17 osvojile 13 od možnih 15 točk.

Za ŽNK Gažon so nastopile Lucija Šestanj, Brina Novak, Neža Kržič, Lara Čuček, Maruša Lovrečič, Tina Turk, Naja Kalin Zirnstein, Lana Zec, Gaja Zahar, Katarina Bikarevič, Jelena Barukčič, Lara Đekič in Marta Cernaz.

Zanimivo je, da je bila Zeceva, ki je ekipi na zadnjih srečanjih prinesla točke, še julija lani uspešna igralka odbojke na Hrvaškem. Lovrečičeva poleg nogometa igra tudi rokomet. Cernazeva je bila do januarja vratarka, ki je v Mariboru znižala rezultat na 3:2. Gaja Ambrožič je preskočila selekcijo U15 in se pridružila neposredno U17 ter v prvi sezoni zaigrala za člansko ekipo. Natalija Aver, ki je trenutno poškodovana, je pred enim letom še igrala odbojko. Šestanjeva je do lanskega leta branila gol v mešanem nogometu v Umagu. Barukčičeva je bila do lanskega septembra rokometašica in odbojkarkašica na Hrvaškem.

"Z igralkami, ki so v šoli nogometa na Gažonu že več let, so ustvarile pravo kemijo, ki daje rezultate," je prepričan njihov trener Robert Zirnstein.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija