NESREČA NA PREHODU: Med speljevanjem potisnil peško

Kronika

Včeraj ob 16.40 je v Postojni prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil 44-letni voznik avtomobila. Med speljevanjem pred prehodom za pešce je potisnil 60-letno peško, ki je padla in se poškodovala.

Včeraj popoldne so policisti v Kopru zasegli skuter 22-letnici. Ker so posumili, da je predelan, so odredili izredni tehnični pregled.

Sinoči so policisti v Luciji zasegli moped 18-letniku, ker so posumili, da je predelan in presega dovoljeno hitrost. Odrejen je bil tehnični pregled.

Ob 21.20 so v Piranu zasegli skuter 32-letniku in odredili tehnični pregled. Izmerili so mu namreč hitrost 49 km/h.

Ob 16.25 so policisti v Ilirski Bistrici ustavili 49-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 1,00 mg/l alkohola. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Sicer so policisti na območju PU Koper v zadnjih 24 urah posredovali v 41 primerih, na 113 so prejeli 100 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. Dve vozili so zasegli, obravnavali so en vlom in tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali dvakrat. Nezakonitih prehodov državne meje so obravnavali sedem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija