NEVERJETNO: Brilly kar sam “slavnostno” odprl most v mestnem parku (VIDEO)

Koper

Joshua Andrej Brilly, vodja koprskega Centra obilja, je z manjšo ekipo kolesarjev kar sam odprl most čez Badaševico ob mestnem parku v Kopru. 

“Slavnostno” odprtje mostu.

Posted by Regional Video on Saturday, May 25, 2019

Most naj ne bi imel uporabnega dovoljenja, zato so zraven postavili tablo z napisom, da se ga uporablja na lastno odgovornost. "Da nas ne bi kdo izsiljeval, češ, da se bo kdo poškodoval," je še pojasnil Brilly, ki je v javnosti pred lokalnimi volitvami lani jeseni postal znan predvsem kot podpornik Aleša Bržana in Gašparja Gašparja Mišiča, zdaj pa je, tako kažejo njegove akcije, zamenjal mnenje. Ob tem je pozval občinsko oblast, da naj most čim prej predajo v uporabo. 

V javnosti je pred časom odmevala tudi Brillyjeva tiskovna konferenca v Centru obilja, ki sta se je udeležila tako koprski župan Bržan, kot njegov predhodnik Popovič. Na javni dražbi, ki je sledila, je prostore v kateri se nahaja Brillyjev Center obilja kupil podjetnik iz Ankarana. 

To ograjo so pred Brillyjevo otvoritvijo odstranili.

Na posnetku, ki ga je Brilly objavil na Facebooku, je videti mimovozeče kolesarje, ki jim sicer ni bilo jasno, kaj se dogaja, a so most kar začeli uporabljati

Most je sicer del novega mestnega parka na nasipu med gramoznim parkiriščem za tržnico v Kopru in kanalom Grande, ki so ga Koprčani dobro sprejeli. Na športnih površinah igrišča za odbojko na mivki, v bližini je igrišče za otroke, rekreativcem in sprehajalcem pa je na voljo še približno 500 metrov dolga krožna trim steza iz tartana. Za gradnjo mestnega parka  je občina zagotovila 2,2 milijona evrov. 

Posted by Regional Video on Saturday, May 25, 2019

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  27 .05. 2019 ob  09: 28
-7
Torej...v Kopru je bilo tako, da so levičarji,ob podpori (oz.dali navodila medijem), da je potrebno Popoviča odstraniti tako ali drugače. Uporabili so edino lutko, ki je bila na prizorišču dovolj časa, da je folk imel njegovo ime v glavi (od prejšnjih volitev....vmes pa ga itak ni bilo). To je bilo sredstvo, da se rešijo Popoviča. Sedaj bodo ob podpori medijev (oz. mediji so dobili jasna navodila..če ne Primorske novice tega ne bi nikoli nikoli nikoli objavile), da se popljuva tudi Bržana, in potem bo v velikem pompu postavljen pravi (beri rdeči) župan. In to je to... Niti ni pomembno ali govorimo o nepokošeni travi, ali o mostu ali o trampolinih, ali o kanalizaciji...pomemben je CILJ.
Občan |  27 .05. 2019 ob  06: 48
NeverjetnojQuery112308057281177181816_1558932455127? Stop making stupid people famous :(
bolero |  26 .05. 2019 ob  22: 31
On Brilly , ma si bogi , bogi , bogi. Na koncu te bodo nekateri obtožili , da si ti kriv poraza Popoviča. Veš kaj ti bo rekel bivši župan SPIZDI , ODJEBI ! In to si tudi zaslužiš. Vsi vemo , da je Popovič naredil ogromno . Žal pa je iz tistega testa , ki ko je pečen , postane nemogoč za ga prebavit. Je pa res dobro pri Popoviču to , da si vedel kam pes taco moli. To sem že pozabil kako izgleda , sem pa ponovno spoznal pri Bržanu . Kar nekaj pletejo in mečkajo , v javnosti pa je njegova mlahavost postala prav simbol poslušanja nasvetov z vseh strani , saj so vsi , ki so mu pomagali na oblast dobili del pogače , danes pa mislijo , da so pametni in hodijo po Kopru kot veleumi. Tudi določeni ljudje na pozicijah mi nikakor niso všeč . To je tisto najslabše kar se lahko zgodi , da so drugi sposobnejši od župana . Saj , če pogledam dobro , je samo dober govornik , vendar s floskulami ne zapali več. Moram reči , da še sam pogrešam Popoviča , ker je bilo vse aktivno in si videl obrate v tej občini . Res je , da je bilo preveč histerično vse skupaj , sedaj pa v obratno smer. Kar pa me najbolj moti je to , da sedanja oblast nekako skuša razvrednotiti dosežke prejšnje diktatorske oblasti. Kar težko jim je bilo sprejeti , da morajo nekako izpeljati sprejete načrte Popoviča. Ko so napovedali , da bodo dvigalo gradili , so to napovedali skoraj cmeravo. Pa se ne zavedajo , da so ta projekt dvigala na Markovec vsi podpirali .
No in Brilly sedaj joka , kako ga je polomil in Popoviču storil krivico. V tej igri je tako! Popovič je na sodiščih doživljal krivico , to vemo vsi , je pa tudi kar nekaj tistih , ki so doživeli krivico z njegove strani. Dobil jo je po glavi zaradi lastne prepotentnosti in sestave tazadnje garniture . Škoda , bil bi dober vodja , bil pa je tudi navaden mamin kričač , ki če ni dobil igrače , je pil kri vsem okoli njega.
Dean |  26 .05. 2019 ob  16: 11
12
Povejmo pošteno stvari, take kot so.
Brilly je imel prostor v "najemu" od "slabe banke", ker je šel bivši lastnik v stečaj. Pred volitvami je Brilly del tega prostora posodil GGM za volilni štab in verjetno upal, če pride do spremembe občinske oblasti, da mu bo MOK zagotovila prostor v nadaljnjo uporabo. Ker so potekale že pred tem, iz strani "slabe banke", aktivnosti prodaje tega prostora, je Brilly računal, da bo Občina na licitaciji prednostno odkupila za cca 300.000€ ta lokal in mu ga pustila v uporabo, ker se to ni zgodilo sedaj intrigira proti Bržanu.
Vse do licitacije pa je Brilly koketiral tako z GGM kot Bržanom. Brilly je agresivni manipulator, ki upa, za njega, na boljše čase.
Regional pa daje Brillyju rad medijski prostor.
vseved |  26 .05. 2019 ob  12: 51
@ Istriano, ne pozabi, da je Popoviča odnesla volja večine . Tudi Bržana bo .
frikofrkic |  26 .05. 2019 ob  09: 09
16
Fant ima sicer resne težave in naj mu kdo raje pomaga, kot spodbuja pri takih podvigih. Če je problem v uporabnem dovoljenju, je za to pravi naslov upravna enota, ne občina. Če je pa problem, da je treba na mostu še kaj popravit, pa ta Brilli s takimi akcijami ogroža varnost ljudi, jaz bi to prijavil policiji.
Istriano |  26 .05. 2019 ob  09: 02
-4
Župan nima časa za take stvari, ker že pol leta vneto išče Popovičeve okostnjake v omari. Pomaga mu predsednik nadzornega odbora, ki pa se je upehal in bo na pomoč poklical prave, seveda plačljive strokovnjake. Ampak, kaj jih briga, saj bomo vse plačali mi občani MO Koper. Okostnjakov pa glej ga zlomka, jih pa ni in ni.
td |  26 .05. 2019 ob  00: 02
-5
Hja, povedal je samo resnico, čeprav na malo teatralen način. Ni pa on problem.
ojoj |  25 .05. 2019 ob  22: 01
Kaj konzumira ta modeljQuery1123006477529387693903_1558814387708 A kdo ve?
ojoj |  25 .05. 2019 ob  22: 00
Kaj konzumira ta modeljQuery1123006477529387693903_1558814387708 A kdo v?