PRI LOKAVCU POŠKODOVAN MLADI KOLESAR: Ste videli nesrečo?

Vipavska dolina

Včeraj okoli 19. ure sta v Lokavcu trčila mladoletni kolesar in zaenkrat še neznani voznik kolesa z motorjem. Po prvih ugotovitvah policistov je nesrečo zaradi neupoštevanja pravil prednosti povzročil kolesar, ki se je z dovozne poti vključeval na javno cesto, so sporočili s PU Nova Gorica. Za razjasnitev okoliščin za pomoč prosijo morebitne očividce.

V prometni nesreči je bil mladoletnik predvidoma lažje telesno poškodovan (poškodba glave in odrgnine po telesu) in je po trčenju za krajši čas izgubil zavest. Sorodniki so ga odpeljali v ZD Ajdovščina, kjer so mu zdravstveni delavci nudili prvo pomoč, nato pa so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer je ostal na opazovanju.

Da bi razjasnili vse okoliščine omenjene prometne nesreče, policisti pozivajo voznika kolesa z motorjem kot tudi morebitne očividce, naj se zglasijo na postaji prometne policije Nova Gorica ali na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Deli novico: