STE VIDELI TO NESREČO V KOPRU? Trčil v motorista in ga tam pustil hudo poškodovanega

Kronika

Policisti Policijske uprave 8PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri vlome in štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 18 nezakonitih prehodov državne meje.

Fotografija je simbolična. 

Včeraj ob 16.40 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Kopru. 45-letnemu vozniku mopeda je zaenkrat neznani voznik osebnega avtomobila (po prvih podatkih gre za Renault clio, srebrne barve) odvzel prednost in trčil vanj, zatem pa s kraja odpeljal. Voznik mopeda se je huje poškodoval, preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,40 mg/l. Sledi mu plačilni nalog, policisti pa iščejo povzročitelja prometne nesreče, ki mu po izsleditvi sledi kazenska ovadba za povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti in za zapustitev poškodovanega.

V Postojni so včeraj popoldne zasegli avtomobil 33-letni voznici, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Vlomi in kraje

V Portorožu so vlomili v parkiran osebni avtomobil. Lastniku so ukradli kovček z oblačili in trojna sončna očala ter ga s tem oškodovali za približno 700 evrov.

V vasi Narin je nekdo vstopil v hišo in ukradel zlat nakit. K starejši ženski sta prišla dva moška. Eden jo je zamotil, da mu je pokazala števec, drugi pa je medtem ukradel zlatnino.

Ob 22. uri so bili policisti obveščeni, da je v Postojni zamaskiran moški vlomil v več kleti. Iz ene je ukradel pustno masko, iz druge električno kolo, vredno 2000 evrov, iz tretje pa motoristično opremo, vredno približno 1600 evrov. Policisti so kmalu zatem prijeli 36-letnega domačina in mu odvzeli prostost. Po zaključenih postopkih mu sledi kazenska ovadba in privedba k preiskovalnemu sodniku. Ukradene predmete so že vrnili lastnikom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija